Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Culisele scandalului dintre Cornelia Catanga si Marian Mexicanu'. Cantareata e gata de impacare desi spune ca a fost batuta

Embed:

Razboi in lumea lautarilor: cantareata Cornelia Catanga sustine ca a fost batuta de acordeonistul Marian Mexicanu'. Scandalul a inceput intr-un restaurant din Capitala si s-a incheiat la camera de garda a Spitalului Floreasca.

 

Solista spune ca agresorul ei consumase droguri si din aceasta cauza a devenit violent. Dar Mexicanu' declara ca s-ar fi certat de la bani.

Scandalul dintre Cornelia Catanga si Marian Mexicanu' a izbucnit intr-un restaurant din centrul Capitalei . Dupa incident, unul dintre artisti a plecat de la fata locului iar celallat a fost luat cu salvarea.

Razboiul dintre cei doi cantareti de muzica lautareasca a pornit din motive neclare. Cornelia Catanga sustine ca a fost lovita de Marian Mexicanu, pentru ca acordeonistul vrea sa-si faca reclama.

"Nu l-a mai chemat nimeni pe la TV si mi-a spus ca mi-o coace. Vrea sa faca programul, sa ne luam dupa el. Daca esti la patron... nu faci ce zice patronul?", spune Cornelia Catanga.

"De la banut a pornit totul. Doamna ia 40 la suta de la client si noua ce ne cade printre degetele ei ... asta a fost. Eu nu mint, au fost imbanceli intre mine si ea, ca exista martori,  dar ei au aruncat cu sticle. Mana mea e rupta, am hartie de la medic, nu mai pot sa cant 40 de zile", explica si acordeonistul.

Partenerul de viata al Corneliei Catanga spune ca Mexicanu a fost cel violent. Totusi, cantareata parea aseara gata sa se impace. 

"Eu pe Marian il iert pentru ca cred ca era sub influenta drogurilor. Dar nu se poate asa ceva, sa bata o femeie"

Asa ca nu a mai depus plangere la politie. Iar Mexicanu' a si uitat incidentul.

Catanga si Mexicanu au cantat o vreme impreuna. Acum, cei doi sunt in razboi, dar se pot pot impaca, pentru ca se cunosc de 20 de ani, iar copiii lor sunt prieteni, dupa cum au declarat amandoi.

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 7 Martie 2014
Citeste mai multe despre: Cornelia catanga, violente, batai, Marian Mexicanul,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed