Claudiu, tanarul ucis de un sofer beat in Londra, e plans de un intreg sat din Olt. "Ma doare inima ca nu am putut sa mor eu"

Ultimul update: Sambata 11 Martie 2017 07:15
Data publicarii: Miercuri 08 Martie 2017 18:25
Categorie: Actualitate

Claudiu, unul dintre romanii spulberati acum zece zile de un sofer beat in Londra, a murit, dar a salvat 5 vieti. Familia tanarului de 32 de ani a decis sa ii doneze organele, pentru a-i ajuta, pe cei care aveau nevoie.

Claudiu se mutase la Londra in urma cu 10 ani, pentru a-si construi o viata mai buna. Lucra la o spalatorie auto impreuna cu alti 4 romani. Visele lor au fost insa spulberate acum zece zile, cand un sofer a intrat in plin in ei. Toti au fost raniti, iar Claudiu a intrat in coma si dupa cateva zile, inima lui a incetat sa mai bata.

Gheorghe Girdoc, tatal victimei: "Un drogat a intrat direct in ei... nici nu a avut timp sa clipeasca."

Catalin Girdoc, fratele victimei: "- A venit politia din sat ca s-a intamplat un accident, dar nu mi-a spus ca e grav.Era bun, ne intelegeam bine..."

Parintii lui Claudiu sunt oameni modesti, dar inimosi. Chiar daca si-au pierdut baiatul, au decis sa salveze alte vieti si i-au donat organele. "Ma doare inima ca nu am putut sa imi dau viata, ca el sa traiasca. Am vorbit cu sotul si fratele ca macar prin ei va trai o parte din el”, spune Elena, mama tanarului.

Mama a reusit cu greu sa stranga bani si sa plece la Londra, dar nu isi permite sa isi aduca baiatul acasa. Impresionati de poveste, englezii si romanii s-au mobilizat pe internet sa stranga bani pentru repatriere.

"M-au ajutat enorm de mult, dar nimeni nu poate sa imi redea viata copilului meu, e cel mai dureros lucru”, spune mama luI Claudiu. Nici acasa, in comuna Valea Mare, judetul Olt, vecinii nu au ramas indiferenti.

George Daniel Iancu, primarul comunei Valea Mare: "Am decis impreuna cu consilierii sa il ajutam cu o suma de 6.000 de lei."

Unul dintre romanii loviti de un sofer beat in Londra a murit, dar a salvat 5 vieti inainte. Autorul accidentului este liber

Unul dintre romanii loviti de un sofer beat in Londra a murit, dar a salvat 5 vieti inainte. Autorul accidentului este liber

gabriela firea

Firea: Dacă mureau oameni pentru că nu am informat care sunt condiţiile meteo, cine răspundea?

Cum a fost filmat acest bărbat în Târgoviște. Polițiștii îl caută

Un TIR încărcat a luat foc în timpul mersului, pe autostradă, lângă Capitală

Tractor, izbit în plin de un tren cu elevi navetişti. Șoferul a murit

Clipe de groază într-un avion Wizz Air. Pasageri întinși pe jos, cu asistență medicală. VIDEO

Medicul Benedek Imre a fost încătuşat pe stradă, după ce ar fi împins un polițist. VIDEO

Sorin Cepoi

Poliţist lovit cu capul în faţă de un şofer băut, după o tâlhărie și un accident

Ploile violente și grindina au provocat pagube în mai multe județe. Zeci de localități rămase fără curent

Mandat de arestare internațional pe numele lui Gregorian Bivolaru

50 de irakieni, cazați la Mamaia. De ce vor să plece în Marea Britanie sau Germania

Mama vicepremierului Sevil Shhaideh a suferit un accident de muncă

Primele victime ale vijeliei de astăzi: doi bărbați din Vaslui au murit loviți de fulger