Cine este tânăra găsită moartă pe un câmp din Bihor. Cadavrul era acoperit cu saci menajeri. Suspect este chiar iubitul ei

×
Codul embed a fost copiat

O tânăra de 30 de ani - asistent universitar, în Cluj-Napoca - a fost găsită moartă, în zona unei stății de carburant, din Bihor.

Fusese dată dispărută, acum două zile, după ce la sfârșitul săptămânii trecute, a plecat împreună cu prietenul ei, într-o zona montană din Cluj, dar nu s-a mai întors. Suspect de crimă este chiar partenerul femeii - un fost coleg. Acesta își pierduse însă serviciul, după ce a primit, în prima instanța, o condamnare la închisoare, pentru că în 2020, și-a bătut iubita de atunci.

Cadavrul femeii a fost găsit în spatele unei benzinării dezafectate, pe un teren viran cu multă vegetație. Ca să nu fie observat ușor fusese acoperit cu mai mulți saci menajeri.

Locul nu ar fi fost ales întâmplător. Pe șoseaua din apropiere mașinile circulă cu viteză și rar oprește cineva.

Femeia moartă - spun surse din anchetă - este Beata Molnar, asistent universitar în Cluj-Napoca, la o universitate privată - secția cinematografie. Nu se mai șția nimic de ea de sâmbătă dimineață.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Atunci, femeia de 30 de ani a plecat de acasă împreună cu prietenul ei - un bărbat de 43 de ani din Arad. Le-a spus apropiaților că merge într-o zonă montană, că să se relaxeze și că se întoarce seară. Nu a mai revenit...

Luni, familia i-a anunțat dispariția la poliție.

Iulian Timșa, Poliția Cluj: „Polițișți au continuat cercetările în cauză care au condus la stabilirea faptului că femeia s-ar putea află în județul Bihor. În apropierea localității Aleșd, județul Bihor, au identificat cadavrul unei persoane de sex feminin.”

Bărbatul cu care Beata Molnar avea o relație este Boné Ferenc. Polițișți i-au pecheziționat apartamentul și i-au găsit acolo telefonul mobil. Nici de el nu se știe nimic și este considerat suspect.

Mășina lui Ferenc a fost surprinsă de mai multe camere de supraveghere în Cluj și Bihor. În Cluj, în autoturism era și Beata Molnar - spun surse din anchetă. În Bihor, în schimb, vehiculul ar fi fost observat în timp ce a stăționat două ore în dreptul benzinăriei părăsite, unde a fost găsită femeia de 30 de ani.

Fernec a fost coleg de serviciu cu Beata Molnar până anul trecut. Acesta a fost dat afară după ce și-a bătut fosta iubită în plină strădă și a fost condamnat pentru lovire.”

Fernec a primit în martie o pedeapsa de un și trei luni de închisoare. Este liber pentru că sentința dată de Judecătoria Cluj nu a fost definitivă.

Explicația psihologului

Psihologul judiciar Gabriela Groza a încercat să găsească o explicație pentru crimă.

Gabriela Groza, psiholog judiciar: „Este vorba de o violență inopinată bazată pe furie, pe un comportament agresiv care se înțâmplă spontan pentru că celălalt mă enervează foarte tare. Iar dacă vorbim de o persoană cu antecedente în alte relațîi riscul este mai mare.”

Polițiștii încearcă să îl găsească pe bărbatul care a ucis-o pe Beata Molnar. El a fost dat în urmărire națională. Potrivit unor surse, anchetatorii iau în calcul și faptul că bărbatul de 43 de ani ar fi putut ieși din țară.

În tot acest timp, familia tinerei găsită fără viață este încă în stare de șoc. La Institutul de Medicină Legală a venit și mama fetei, iar aceasta era însoțită de o altă rudă.

Procurorii încearcă acum să refacă traseul celor doi, încă din momentul în care au plecat din Cluj-Napoca. Până acum, anchetatorii au confirmat faptul că victima în vârstă de 30 de ani a avut o moarte violentă. Polițiștii rămân în alertă și fac mai multe filtre pentru a-i da de urmă individului.

Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Cadavrul unei tinere a fost găsit pe un câmp din Bihor. Încă nu a fost identificată
Cadavrul unei tinere a fost găsit pe un câmp din Bihor. Încă nu a fost identificată

Trupul unei tinere - despre care există informații că ar fi fost ucisă - a fost găsit pe un câmp din Bihor, la granița cu județul Cluj.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.