Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Surpriza neplacuta de care au avut parte utilizatorii Uber de Revelion. O romanca a platit 200 de lei pe o cursa de 20 de lei

Uber - Shutterstock

Utilizatorii Uber din toata lumea s-au plans pe retelele de socializare pentru preturile exorbitante practicate de soferii UBER in noaptea de Revelion. Si asta pentru ca tarifele au ajuns de pana la 10 ori mai mari in noaptea dintre ani.

Dupa ce au petrecut de Revelion, utilizatorii UBER s-au trezit cu mai putini bani in cont. Asa cum era de asteptat, mesajele de nemultumire au curs pe retelele de socializare. “Am platit 257 de dolari pentru o cursa de 15 minute”, a spus un utilizator.

Un altul a subliniat ca o cursa care in mod normal costa 20 de dolari a ajuns sa coste 200 de dolari.

tarife uber

Si in Bucuresti UBER a avut tarife de pana la 7 ori mai mari, potrivit unui blogger, care a calculat pretul unei curse din centru pana in cartierul Berceni.

“Sa zicem ca vrei sa mergi din Piata Sudului intr-un pub din centru. Google Maps spunea ca cel mai scurt/rapid drum era de 5,2 km si 11 minute, adica ai fi platit 60 de lei pe distanta si 21.5 lei pe timp. Un frumos total de 81,5 lei pe un drum Berceni – Centrul Vechi!”, a scris cristianscutariu.ro.

O alta tanara din Bucuresti a scris pe Facebook ca o cursa de 11 km cu a costat-o aproape 200 RON, bani care au fost automat dedusi de pe cardul de credit inregistrat pe cont, potrivit Zoso.ro. Aceeasi cursa ar fi costat-o 17-20 RON in mod normal.

Compania a comunicat insa la nivel global ca preturile ar putea sa creasca si-a avertizat insa utilizatorii ca sa foloseasca dinainte estimatorul de tarif, astfel incat sa nu aiba surprize neplacute. "Ne asteptam la un numar foarte mare de cereri, care aduc cu ele activarea tarifelor dinamice. Cititi ghidul nostru de Revelion ca sa nu fiti luati prin surprindere la inceput de an", a scris compania pe Facebook.

 
 

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 2 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: Uber, Revelion, tarife, companie,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed