(P) Bursele Telekom sustin anual zece studenti de exceptie pentru o cariera de succes

Telekom

Unul dintre cele mai longevive programe de sustinere a educatiei si a performantei, „Bursele Telekom”, a ajuns in 2016 la a saptea editie.

In fiecare an Telekom Romania a acordat burse unui numar de zece studenti cu rezultate scolare foarte bune si obiective de cariera bine stabilite si care, in plus, s-au remarcat prin proiecte extracurriculare si activitati de voluntariat. Peste 100 de studenti au beneficiat pana in prezent de burse de excelenta prin programele derulate de Telekom Romania.

In 2016 programul „Bursele Telekom” a fost deschis studentilor din anul I la universitatile de stat, indiferent de profilul acestora. Din cele 360 de inscrieri, juriul a selectat 20 de finalisti, dintre care au fost alesi zece castigatori.

Cei zece castigatori ai editiei 2016 sunt studenti ai universitatilor din Bucuresti, Iasi si Cluj- Napoca. Fiecare student primeste din partea Telekom Romania o bursa anuala in valoare totala de 11.250 de lei, pe durata anului universitar 2016-2017.

Fie ca se pregatesc sa devina medici, profesori sau cercetatori, tinerii bursieri ne vorbesc despre parcursul lor educational, despre valorile care ii anima si despre visul pe care spera sa-l transforme intr-o cariera de succes.

Citește și
„Decizia a fost deja luată”. Care e planul lui Putin de a ataca NATO, potrivit oficialilor militari și experți europeni din domeniul apărării

Samuiel Bizu are 20 de ani si este student la medicina. A decis sa aleaga acest drum, fiind motivat de experientele nefericite ale unor persoane apropiate din familie care s-au confruntat cu o serie de complicatii medicale care ar fi putut fi evitate.

Considera ca are chemarea sa aiba o contributie in acest domeniu si are nevoie de sustinere pentru a putea urma cursuri de specializare capabile sa il aduca mai aproape de proiectul sau.

 

Alexandru Zanca este pasionat de biochimie. Este fascinat de modul in care moleculele de ADN si relatia dintre ele si proteine determina felul in care arata lumea vie. Este convins de faptul ca in momentul in care vom reusi sa deslusim toate mecanismele genetice, vom avea acces la o resursa nelimitata de posibilitati terapeutice. Bursa oferita de Telekom Romania il va ajuta sa aiba acces la informatia de care are nevoie, prin intermediul unor stagii de studii in cele mai relevante centre universistare ale biochimiei. si-a propus ca in acest fel sa ajunga mai aproape de comoara de resurse a universului ADN.

 

Sorin-Sebastian Mircea este student al Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii Babes-Bolyai si spera sa devina un programator de succes. Pasiunea pentru programare si exprimarea creativitatii personale prin gandirea unor linii de cod capabile sa schimbe in bine viata celor din jurul sau au transformat informatica intr-un mod de viata. Bursa oferita de Telekom il va ajuta sa acopere costurile intretinerii serverelor necesare pentru dezvoltarea proiectelor sale si cumpararea unor noi echipamente. De asemenea, spera sa isi poata directiona o parte din sustinerea financiara primita catre proiectul unei afaceri din zona IT&C.

Nicolae Andronic - Gorcea studiaza medicina si se pregateste asiduu pentru o cariera in chirurgie oncologica. Visul sau este de a servi comunitatea cu ajutorul vocatiei sale. Pentru aceasta are nevoie sa participe la cat mai multe workshop-uri pe teme chirurgicale, precum si sa achizitioneze materialele necesare de studiu. Bursa oferita de Telekom reprezinta o investitie pentru binele pe care Nicolae il va putea face mai multor oameni aflati in suferinta.

Andreea - Diana Manolescu isi doreste sa formeze si sa cristalizeze minti sclipitoare, tanara studenta urmarind o cariera in domeniul pedagogic. Andreea va folosi bursa de la Telekom pentru specializarea sa in filologie, scop pe care il poate atinge achizitionand carti de specialitate, participand la conferinte relevante pentru cercetarile sale si urmand cursuri certificate international. Cu sustinerea oferita de Telekom Romania va putea sa investeasca in programe de predare a limbii romane pentru tinerii din centre de plasament, domeniu in care are deja experienta ca voluntar.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Antrenor legendar pentru Rapid! Ce scriu scoțienii
NEWS ALERT Antrenor legendar pentru Rapid! Ce scriu scoțienii

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) 1 milion de litri de ulei alimentar uzat a fost colectat de Auchan România de la clienți și transformat în biocombustibil
(P) 1 milion de litri de ulei alimentar uzat a fost colectat de Auchan România de la clienți și transformat în biocombustibil

În cadrul programului de Colectare și Reciclare a Uleiului Alimentar Uzat, în magazinele Auchan, s-au colectat până în prezent 1 milion de litri de ulei, evitându-se astfel aruncarea necorespunzătoare a acestuia și poluarea mediului înconjurător.

(P) Până în 2030, 69% din deciziile din timpul interacțiunilor cu clienții vor fi luate de tehnologii inteligente
(P) Până în 2030, 69% din deciziile din timpul interacțiunilor cu clienții vor fi luate de tehnologii inteligente

Marketing Insiders Group aduce în prim plan provocări și soluții ale industriei europene de customer experience în era roboților.

(P) A cincea acțiune de reîmpădurire inițiată de Apa Bucovina
(P) A cincea acțiune de reîmpădurire inițiată de Apa Bucovina

Maspex Romania prin brandul de apă Bucovina a realizat o nouă acțiune de reîmpădurire acasă, în Ținutul Echilibrului.

Recomandări
Cum explică Nicolae Ciucă legea care dezincriminează evaziunea fiscală sub un milion de euro dacă prejudiciul este plătit
Cum explică Nicolae Ciucă legea care dezincriminează evaziunea fiscală sub un milion de euro dacă prejudiciul este plătit

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă, unul dintre iniţiatorii legii care dezincriminează evaziunea fiscală sub un milion de euro dacă prejudiciul este plătit, a explicat care au fost motivele pentru care a promovat această lege controversată.

 

Mită electorală într-o comună din județul Olt. Polițiștii s-a autosesizat după ce au văzut filmarea pe internet
Mită electorală într-o comună din județul Olt. Polițiștii s-a autosesizat după ce au văzut filmarea pe internet

Poliţiştii din județul Olt s-au sesizat din oficiu şi au deschis un dosar penal în care efectuează cercetări pentru infracţiunea de coruperea alegătorilor, după ce au fost postate online imagini cu persoane care împărțeau pachete unor locuitori.

 

Rusia a declanșat o ofensivă de proporții în Ucraina. Armata lui Putin încearcă să creeze o zonă-tampon
Rusia a declanșat o ofensivă de proporții în Ucraina. Armata lui Putin încearcă să creeze o zonă-tampon

Forţele ruseşti au lansat vineri dimineaţa devreme un atac terestru cu blindate asupra regiunii ucrainene Harkov din nord-estul ţării, avansând un kilometru în apropierea oraşului de frontieră Vovceansk, într-un efort de a crea o zonă-tampon.