Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Fane Mississippi Delta Blues, soferul de basculanta care a cucerit publicul la Romanii au talent. Povestea lui Stefan Popescu

Stefan Popescu

Stefan Popescu, 56 de ani, din comuna Sisesti, judetul Mehedinti, a fost unul din concurentii care a electrizat publicul si a starnit admiratia publicului la Romanii au talent, sezonul 4, prima editie de preselectii.

Stefan Popescu, Fane Mississippi Delta Blues - asa cum s-a prezentat pe scena Romanii au talent, care este acum sofer pe basculanta, are o legatura veche cu muzica. "De muzica m-am apucat din tinerete, placandu-mi foarte mult muzica difuzata de Cornel Chiriac", a spus Stefan Popescu.

Stefan spune ca in 2007 a plecat din tara, in cautarea unui trai mai bun. A lucrat o perioada ca sofer la un circ din Belgia, dupa care a plecat in Dublin. Primul loc de munca pe care l-a avut aici a fost la o spalatorie auto, dupa care s-a angajat la un complex de piscine, unde a lucrat ca om de serviciu. S-a ambitionat si a facut timp de 4 luni cursuri de salvamar. A ramas la acelasi complex de piscine si a lucrat ca salvamar.

VEZI AICI VIDEO cu Stefan Popescu

Dupa aproximativ 3 ani si-a pierdut acest loc de munca din cauza restructurarilor si a fost nevoit sa se intoarca in tara. De atunci lucreaza ca sofer in Mehedinti.

In Dublin a cantat de cateva ori intr-un pub, la diferite sarbatori.
Cel mai important moment a fost participarea ca solist vocal la un concert sustinut la Arenele Romane prezentat de Octavian Ursulescu. Stefan Popescu spune ca a incercat sa cante in Romania, insa la el, in Mehedinti, nu se asculta decat muzica populara.  Insa el prefera alte genuri muzicale: blues, rock’n roll, jazz. Ultimul concert pe care l-a avut a fost la un pub din Motru, in urma cu un an de zile.

Stefan Popescu

Stefan Popescu este casatorit si acasa o mai are pe Olivia, fiica lui de 14 ani, ceilalti copii fiind plecati in strainatate. Spune ca Olivia are talent la muzica si o va ajuta sa-si faca o cariera in acesr domeniu.

Visul lui este sa cante alaturi de Night Loosers, dar este constient ca asta nu se va intampla niciodata. A venit la Romanii au Talent pentru a mai aduce si un alt gen de muzica in aceasta emisiune si ca sa-l vada "copii plecati din tara, care nu au mai vorbit cu el de 10 ani".

Pe scena Romanii au talent a fost un adevarat personaj, dupa cum i-a spus chiar Mihai Petre. Stefan Popescu, alias “Fane Mississippi Delta Blues”, a ridicat sala in picioare si i-a facut pe jurati sa danseze la pupitru pe ritmurile melodiei “Pride and Joy”.

"Asta e un moment Romanii au talent! Totul e special la tine!", a exclamat Mihai, iar Andra l-a felicitat: "Fane, esti de vis!", astfel ca publicul il va putea revedea in etapa urmatoare.

"Vreau sa ma vada copiii mei care sunt in Elvetia si care nu au mai vorbit de 10 ani cu mine", a spus la final Stefan Popescu.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 17 Februarie 2014
Citeste mai multe despre: Romanii au talent, Stefan Popescu, muzica,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed