Horoscop zilnic 23 aprilie 2014. Varsatorii au parte de iubire. Gemenii trec prin momente de tensiune in viata privata

×
Codul embed a fost copiat

 Horoscop zilnic 23 aprilie 2014, prezentat de Neti Sandu. Gemenii trec prin momente de tensiune in relatia de cuplu, iar Varsatorii au pare de iubire azi.

TAUR
Va puteti apuca de niste lucrari in locuinta sau duceti masina in service ca sa vedeti daca se poate repara sau va trebui sa va luati alta. O sa reluati o discutie pe marginea unui contract, sa obtineti, poate, ceva mai multi bani sau sa fiti scutiti de o munca istovitoare.

GEMENI
O sa puteti intra intr-o colaborare care sa va aduca un spor financiar si sa va deschida alte usi, sa cunoasteti si alti oameni, in mediul diferit in care veti intra. Se poate sa aveti cate ceva sa-i reprosati fiintei iubite si sa depasiti cu bine starea tensionata, sa va impacati.

RAC
Poate aveti de facut ceva treaba pe-acasa si o sa fie, pare-se, un deranj, poate ati comandat vreo aparatura si va ia un timp s-o montati.  O sa intrati, poate, in banii de la saltea sa le luati ceva alor vostri, sa iesiti pe undeva, ca e inca sarbatoare.

LEU
Mobilizare serioasa la nivel de grup, sa rezolvati o problema de serviciu, sau poate va duceti cu colegii de clasa, de scoala intr-o drumetie si o sa fie distractie.  Va cauta cineva despre care nu mai stiati nimic si in orice moment se poate resuscita o dragoste care inghetase dar nu de tot. 

Citește și
Românii vor plăti mai mult dacă dispar aceste produse. Ce a spus ministrul Agriculturii

FECIOARA
Se poate sa intrati la cheltuiala si sa luati ceva scump pentru familie, ori sa achitati un sejur de 1 mai intr-o statiune turistica la munte, la mare, in alta tara poate. O sa reveniti la sentimente mai calde fata de cineva care disparuse o vreme din viata voastra si o sa va fie amandurora bine.

BALANTA
O sa puteti regla o situatie mai veche si sa va luati banii, sa vi se dea ok-ul pentru un job, o functie, o plecare la munca sau la distractie. Ramane de vazut daca raspunsul afectiv, din partea fiintei iubite, este unul pe masura asteptarilor sau o sa va cam dezamageasca.

SCORPION
O sa le-ntindeti o mana de ajutor unor persoane mai in varsta din familie sau care inseamna atat de mult pentru voi incat par ca fac parte din familie si nu vreti sa-i lasati la greu. Se poate sa-i chemati pe niste prieteni pe la voi, veri, fini, si sa va bucurati impreuna de perioada aceasta a sarbatorilor.

SAGETATOR
Se poate sa va aflati intr-o dispozitie de zile si pentru ca aveti o bucurie in familie , fie pentru ca sunteti indragostiti pana peste cap si-atunci greutatile dispar ca prin vis. O persoana scumpa la vedere va scoate la o plimbare in parc, pe faleza, sa reinnodati niste amintiri.

CAPRICORN
O sa va dea cineva inapoi o datorie sau o fi zi de salariu, ceva bani, va trec prin degete si o sa reaprovizionati camara, sa aveti de toate.  Exista un angajator care v-asteapta sa lasati totul si sa lucrati pentru el.

VARSATOR
Apar dintr-o data tot felul de noutati, care mai de care, si e bine sa fiti pe faza c-aveti nevoie de viteza de reactie, sa luati cele mai bune decizii. O sa ajungeti la un consens cu acea persoana dupa care va plange inima si relatia de dragoste poate continua frumos.

PESTI
O sa faceti abstractie de tot ce e neplacut in viata si in jurul vostru si o sa va creati o oaza de liniste si fericire in care o sa-l invitati si pe omul iubit.  O sa faceti voi primul pas spre impacare cu cineva care a iesit, pentru o vreme din viata voastra, dar, iata ca nu de tot.

BERBEC
Foarte posibila negociere care sa se-ncheie cu semnarea unui contract de care sa fiti multumiti si va sa va creeze un alt standard de viata. O sa-i oferiti toate asigurarile fiintei iubite, in privinta fidelitatii si a dragostei pe care i le purtati si-o sa inteleaga.

Articol recomandat de sport.ro
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Citește și...
Horoscop cu Neti si Elena: Cum se aranjeaza astrele de 1 Mai
Horoscop cu Neti si Elena: Cum se aranjeaza astrele de 1 Mai

De 1 Mai, accentul se pune pe finante. Astrele ne atrag atentia ca este foarte posibil sa cheltuim mai mult, cu si fara voia noastra. Lectia pe care ne obliga Saturn sa o invatam este chibzuinta si respectul.

Recomandări
Opoziția austriacă, despre Schengen: Poziția guvernului austriac faţă de extinderea Schengen este ruşinoasă
Opoziția austriacă, despre Schengen: Poziția guvernului austriac faţă de extinderea Schengen este ruşinoasă

Opoziţia guvernului Austriei faţă de extinderea spaţiului Schengen prin includerea României şi a Bulgariei este ruşinoasă, incorectă şi ineficientă, a declarat Walter Baier, cap de listă al Partidului Stângii Europene. 

Putin, despre alegerile din Rusia: „O campanie electorală civilizată și în deplină concordanță cu legile”
Putin, despre alegerile din Rusia: „O campanie electorală civilizată și în deplină concordanță cu legile”

Vladimir Putin și-a sărbătorit luni seară victoria electorală în Piața Roșie, înțesată de ruși. Liderul de la Kremlin a marcat cu o baie de mulțime și împlinirea a zece ani de la anexarea ilegală a Crimeei.

Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri
Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri

Peste 1.900 de primării ar fi putut să ia bani europeni prin PNRR pentru înființarea așa-numitelor centre de colectare cu aport voluntar.