Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2023. Urmează trăiri și emoții puternice pentru zodii – Eclipsă de Lună în Taur

Horoscop
Shutterstock

Pe 23 octombrie Soarele intră în Scorpion și urmează o perioadă de trăiri și emoții puternice. Luna plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur, din 28 octombrie, aduc finaluri, încheieri de etapă, concluzii, evenimente neașteptate și răsturnări de situație.

Horoscop 23 -29 octombrie 2023 - Berbec

Nativii Berbec încep săptămâna cu preocupări pentru încheierea unor contracte noi, care vin neașteptat. Și din partea prietenilor s-ar putea să apară unele surprize sau răsturnări de situație într-un context sentimental, mai ales dacă aceștia se amestecă în treburile lor.

Pe 23 octombrie, Soarele, energia, ajunge în zodia Scorpion și se activează casa financiară, a transformărilor profunde și intimității. Este o perioadă bună pentru rezolvarea unor chestiuni financiare și pentru reconectarea cu partenerul.

Citește și
Neti Sandu
Horoscop 19 octombrie 2023, cu Neti Sandu. O zodie își poate găsi perechea de suflet
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur, din 28 octombrie, care activează sectorul asociat valorilor, stimei de sine și banilor obținuți din muncă.

Berbecii se pot aștepta la răsturnări de situație, pot încasa bani dintr-o tranzacție imobiliară sau din dintr-un contract extraprofesional. De asemenea, nativii își vor pune întrebări legate de respectul și aprecierea de sine, și dacă este nevoie de o renunțare la un obicei nesănătos sau la un atașament, pentru a se simți fericiți și împliniți.

Horoscop 23 -29 octombrie 2023 - Taur

Nativii Taur încep săptămâna cu preocupări pentru rezolvarea unui context profesional, mai ales dacă apare un eveniment neașteptat în relația cu șefii. De asemenea, Taurii pot încheia niște contracte profitabile, de pe urma cărora să obțină beneficii financiare însemnate.

Pe 23 octombrie, Soarele – energia - ajunge în zodia Scorpion și se dinamizează, timp de o lună, sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Taurii își vor concentra atenția pe aceste domenii, pentru că simt că este momentul să îndrepte o situație sau să caute o reconectare cu partenerul de cuplu.

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur, din 28 octombrie, care activează sectorul personalității. La Tauri este vorba de modul în care se raportează la propria persoană și este posibil să fi început o schimbare la Luna Nouă și Eclipsa de Soare, care a avut loc pe 5 mai, iar acum este o culminare, o finalitate, se trag concluzii și se încheie un ciclu. Apare revelații, unele datorate unor evenimente din exterior și nativii sunt puși în fața unei schimbări radicale.

Horoscop 23 -29 octombrie 2023 - Gemeni

Nativii Gemeni încep săptămâna cu preocupări de a ieși mai mult cu prietenii, la evenimente, să programeze o călătorie sau să înceapă un curs de dezvoltare personală. O discuție cu cineva apropiat ar putea să îi ajute să vadă o situație mai clară în cuplu.

Pe 23 octombrie, Soarele, energia, ajunge în zodia Scorpion și se activează, pentru o lună, sectorul activităților profesionale, sarcinile și rutina zilnică, dar și sănătatea. Prin urmare, Gemenii se pot aștepta la o lună dinamică la serviciu, cu concretizarea unor proiecte. Totodată, se vor ocupa și de sănătate și Gemenii vor începe niște investigații medicale.

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur, din 28 octombrie, care activează sectorul subconștientului, izolării, introspecției și trecutului. În preajma fenomenului astral, Gemenii își vor face un bilanț și vor ajunge la niște concluzii. Au loc evenimente neașteptate sau răsturnări de situație în relații și este posibil ca nativii să elimine din viața lor situațiile sau persoanele, care nu îi mai ajută în evoluție.

Horoscop 23 -29 octombrie 2023 – Rac

Nativii Rac încep săptămâna cu preocupări privind încasarea unor sume de bani. La serviciu este posibil să apară schimbări într-un proiect sau în sarcini, să plece niște colegi, să vină alții noi.

Pe 23 octombrie, Soarele, energia, ajunge în zodia Scorpion și se activează, pentru o lună, sectorul dragostei, a aventurilor romantice, copiilor, creativității, vacanțelor și pasiunilor. Sectorul sentimental și relația cu copiii devine importantă și Racii vor fi concentrați pe a-și petrece mai mult timp cu persoanele dragi, să-și cultive o pasiune.

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur, din 28 octombrie, care activează sectorul prietenilor, vieții sociale, grupurilor pe care le frecventează, planurile și proiectele de viitor. Au loc concluzii, finaluri, încheieri de etape și nu sunt excluse surprize sau evenimente bruște, care pot schimba cursul unor planuri stabilite demult.

Horoscop 23 -29 octombrie 2023 – Leu

Nativii Leu încep săptămâna cu preocupări de natură relațională, unde nu este exclus să apară surprize și evenimente neașteptate, care să ducă la schimbarea unor planuri, care vizează sfera profesională. Și partenerul nativilor ar putea să vină cu vești surpriză, legate de o schimbare în sfera carierei.

Pe 23 octombrie, Soarele ajunge în zodia Scorpion și se activează, pentru o lună, sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului. Posibil Leii să-ți aducă aminte de evenimente din trecut, din copilărie și-și vor analiza trăirile emoționale, sentimentele vis-à-vis de o situație care a avut loc în familie. De asemenea, se pot ocupa de casă, reparații, o reamenajare.

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur, din 28 octombrie, care activează sectorul asociat carierei, imaginii și statutului profesional. Apar evenimente neașteptate la nivelul conducerii firmei/departamentului, se schimbă șefii sau protocoalele, se iau decizii noi care implică sarcinile. De asemenea, pot avea loc încheieri de etape, se pot primi oferte mai bune din punct de vedere financiar.

Horoscop 23 -29 octombrie 2023 – Fecioară

Nativii Fecioară încep săptămâna în forță la locul de muncă, privind sarcinile, relațiile cu colegii sau programarea unor investigații medicale.

Pe 23 octombrie, Soarele ajunge în zodia Scorpion și se activează, pentru o lună, sectorul asociat gândirii, comunicării, învățării, deplasărilor. Interacționarea cu ceilalți se amplifică. De asemenea, nativii vor fi interesați să învețe lucruri noi, să se perfecționeze, să înceapă niște cursuri, să negocieze un contract.

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur, din 28 octombrie, care activează sectorul idealurilor, sistemului de credințe, educației superioare, spiritualității, călătoriilor pe distanțe lungi și perfecționării profesionale. Apar conștientizări, conflicte interioare, iar Fecioarele iau decizii neașteptate, încheie niște etape și caută să schimbe direcția.

Horoscop 23 -29 octombrie 2023 – Balanță

Nativii Balanță încep săptămâna cu evenimente neașteptate în planul sentimental. Mai ales cei singuri ar putea să cunoască pe cineva la un drum scurt, la o instituție financiară, sau pentru rezolvarea unor chestiuni birocratice, obținerea unor acte oficiale.

Pe 23 octombrie, Soarele ajunge în zodia Scorpion și se activează, pentru o lună, sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă. Pentru că Soarele guvernează casa proiectelor și planurilor de viitor, în tranzit prin casa banilor, ar putea să aducă bani suplimentari dintr-un proiect extraprofesional.

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur, din 28 octombrie, care activează sectorul avantajelor financiare, banilor deținuți la comun cu partenerul, transformărilor profunde și intimității. Posibil nativii Balanță să-și dorească o schimbare radicală în viața lor și financiar și relațional, iar fenomenul astral va aduce evenimente neprevăzute, care vor schimba cursul.

Horoscop 23 -29 octombrie 2023 – Scorpion

Nativii Scorpion încep săptămâna cu preocupări pentru casă, chestiunile gospodărești și rezolvarea unor treburi administrative, cum ar fi o aprovizionare sau reparația unor obiecte care s-au stricat.

Pe 23 octombrie, Soarele ajunge în zodia Scorpion și se activează, pentru o lună, casa identității. Soarele aduce energie și multă determinare, iar Scorpionii sunt sfătuiți să se remarce la locul de muncă, în sfera profesională, pentru că au toate șansele să-și atingă niște obiective.

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur, din 28 octombrie, care activează sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Luna plină aduce încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri în sfera relațională. Pe de altă parte, nu sunt excluse surprize sau evenimente neașteptate în planul relațional sau al parteneriatelor/contractelor.

Horoscop 23 -29 octombrie 2023 – Săgetător

Nativii Săgetător încep săptămâna cu mai multe deplasări pentru rezolvarea unor chestiuni, care țin de activitățile profesionale. La serviciu au mult de lucru și ar putea să apară niște schimbări, care în primă fază nu le sunt pe plac, dar pe termen lung ar putea să le aducă stabilitate.

Pe 23 octombrie, Soarele, energia, ajunge în zodia Scorpion și se activează, pentru o lună, sectorul frământărilor interioare, trecutului, spiritualității și introspecției. Săgetătorii își vor redirecționa energia spre interior, să înțeleagă de ce s-au întâmplat anumite lucruri. De asemenea, pot avea conștientizări și revelații, care să îi determine să ia niște decizii importante pentru ei.

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur, din 28 octombrie, care activează sectorul muncii și sănătății. Au loc finalizări ale unor proiecte profesionale, pot culege roadele unor demersuri privind obținerea unui loc de muncă nou, dar nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație și evenimente neprevăzute, care să îi pună pe o altă direcție profesională. Atenție și la sănătate! Odihna și detașarea față de factorii de stres ar putea să ajute.

Horoscop 23 -29 octombrie 2023 - Capricorn

Nativii Capricorn încep săptămâna cu preocupări pentru situația financiară. Ar putea să apară negocieri, care să ducă spre o situație neașteptată, în sensul că pot purta o negociere și să obțină o mărire salarială mai mare decât au anticipat.

Pe 23 octombrie, Soarele, energia, ajunge în zodia Scorpion și se activează sectorul prietenilor, grupurilor, organizațiilor pe care le frecventează, planurile și proiectele de viitor. Capricornii se vor concentra pe aceste domenii în următoarea lună și vor încerca să demonstreze că merită să conducă o echipă sau să-și pună niște idei în practică.

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur, din 28 octombrie, care activează sectorul iubirii, aventurii, pasiunii, copiilor, creativității și valorificării unui talent. Au loc finalizări, concluzii, încheieri de etapă sau Capricornii culeg roadele unor demersuri privind cucerirea unei persoane. Fenomenul astral poate aduce și surprize neașteptate, dar și răsturnări de situație într-un context sentimental, privind un proiect creativ sau relația cu copiii pentru nativii părinți.

Horoscop 23 -29 octombrie 2023 – Vărsător

Nativii Vărsător încep săptămâna cu preocupări pentru propria persoană și proiectele lor personale, pentru familie și administrarea unor bunuri, intrarea în posesia unor acte sau discutarea termenilor unei tranzacții.

Pe 23 octombrie, Soarele, energia, ajunge în zodia Scorpion și se activează sectorul profesional, relațiile cu șefii, cu diverse instituții publice, dar și cu străinătatea, mai ales pentru cei care vor face călătorii în interes personal sau profesional în luna următoare.

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur, din 28 octombrie, care activează sectorul vieții de familie, căminului, relațiilor cu părinții și administrării patrimoniului. Pot să fie vorba de încheieri de etape, finalizarea unei vânzări/cumpărări a unui imobil, concluzi la care ajung Vărsătorii privind relațiile de familie. Apar și evenimente neașteptate, care pot duce spre o altă direcție în familie sau privind relațiile cu familia, privind casa sau administrarea unui patrimoniu.

Horoscop 23 -29 octombrie 2023 – Pești

Nativii Pești încep săptămâna cu o stare mai puțin bună, de izolare și introspecție, de gânduri amestecate și decizii pe care ar trebui să le ia în următoarea perioadă.

Pe 23 octombrie, Soarele, energia, ajunge în zodia Scorpion și se activează casa studiilor, schimburilor de experiență, călătoriile, sistemul de credințe, convingeri și relațiile cu persoane din străinătate. În următoare lună, nativii Pești se vor ocupa mai mult de aceste domenii.

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur, din 28 octombrie, care activează sectorul gândirii, informațiilor, învățării, interacțiunii cu ceilalți și relațiile cu familia. Posibil unele informații sau vești să îi ia prin surprindere pe nativi, să obțină o bursă sau șefii să îi trimită la niște cursuri. Pe de altă parte și comunicarea cu partenerul este importantă și s-ar putea să fie surprinși de o conversație, care poate la suprafață anumite nemulțumiri, cu scopul de a le rezolva. Evenimente bruște sau neașteptate apar și-n planul relațiilor parteneriale, așa că nativii sunt sfătuiți să facă față provocărilor.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 20 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se rezolvă o problemă de sănătate
Horoscop 20 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se rezolvă o problemă de sănătate

Horoscop 20 octombrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Definitivări azi. Batem palma pentru nişte contracte, fie ele şi de colaborare şi o să avem stabilitate materială, financiară.  

Horoscop 19 octombrie 2023, cu Neti Sandu. O zodie își poate găsi perechea de suflet
Horoscop 19 octombrie 2023, cu Neti Sandu. O zodie își poate găsi perechea de suflet

Horoscop 19 octombrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Confirmări azi. O să ne bucurăm de veştile bune, de revederea unor oameni dragi şi o să avem o stare de spirit înălţătoare.

Horoscop 18 octombrie 2023, cu Neti Sandu. O zodie poate face rost de bani dintr-o muncă apărută din senin
Horoscop 18 octombrie 2023, cu Neti Sandu. O zodie poate face rost de bani dintr-o muncă apărută din senin

Horoscop 18 octombrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu energie. O să ne bucurăm de o veste bună, de o prezenţă tonică, de o atenţie, un cadou oricât de mic şi o să ne meargă totul la suflet.

Horoscop 16-31 octombrie 2023 cu Cristina Demetrescu pentru toate zodiile. Cine poate avea conflicte în plan amoros
Horoscop 16-31 octombrie 2023 cu Cristina Demetrescu pentru toate zodiile. Cine poate avea conflicte în plan amoros

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru ultimele două săptămâni din luna octombrie 2023. Cele mai importante evenimente astrale sunt intrarea Soarelui în Scorpion și o eclipsă de lună.

Horoscop 17 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care trebuie să aibă grijă de sănătate
Horoscop 17 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care trebuie să aibă grijă de sănătate

Horoscop 17 octombrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Provocări azi. Ies la iveală acele lucruri ţinute la secret şi o să ne fie clar ce avem de făcut în continuare.  

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.