Horoscop săptămâna 22 – 28 ianuarie 2024. Nativii Berbec, Rac, Balanță și Capricorn preiau inițiativa în relație

Horoscop
Shutterstock

Venus, planeta iubirii, traversează zodia Capricorn din 23 ianuarie până pe 16 februarie. Zodiile din semnele cardinale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn sunt cele care preiau inițiative în relații.

Luna Plină din zodia Leu, din 25 ianuarie, aduce concluzii, încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri. Zodiile din semnele fixe: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător vor avea parte de evenimente importante.

Horoscop Berbec săptămâna 22 – 28 ianuarie 2024

În prima parte a săptămânii, nativii Berbec sunt preocupați de viața de familie, de rezolvarea unor chestiuni administrative sau gospodărești ale casei. Posibil să le parvină niște informații sau vești, care îi determină să schimbe un plan.

Pe 23 ianuarie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Capricorn, pe care o va traversa până pe 16 februarie, respectiv casa carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului personal. Berbecii vor avea parte de șanse, mici noroace, oportunități prin persoane cu putere de decizie, care le apreciază munca și implicarea. De asemenea, fac o impresie bună sau sunt plăcuți și acest lucru îi va ajuta.

Pe 25 ianuarie are loc Luna Plină din zodia Leu, care dinamizează sectorul asociat iubirii și aventurilor romantice. Au loc concluzii, încheieri de etape și Berbecii sunt invitați să găsească un echilibru între proiectele de viitor și planurile pe termen lung versus casa iubirii și implicarea într-o relație romantică.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Weekendul aduce rezolvarea unor chestiuni administrative ale casei lor sau ale unei rude.

Horoscop Taur săptămâna 22 – 28 ianuarie 2024

În prima parte a săptămânii, se activează casa comunicării și interacționării și nativii Taur rezolvă o serie de chestiuni administrative, au loc întâlniri sau poartă negocieri, care le pot aduce mai mulți bani în conturi.

Pe 23 ianuarie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Capricorn, pe care o va traversa până pe 16 februarie, respectiv sectorul filosofiei de viață, principiilor, dezvoltării personale, studiilor și călătoriilor. Nativii implicați în relații cu persoane aflate la distanță vor avea parte de momente și întâlniri plăcute. De asemenea, Taurii vor simți că sunt pe aceeași lungime de undă cu partenerii lor.

Pe 25 ianuarie are loc Luna Plină din zodia Leu, care dinamizează sectorul asociat vieții de familie, unde pot avea loc încheieri de etape, rezolvarea unui context locativ, privind relațiile cu părinții. Este posibil ca nativii să aibă nevoie de un echilibru între carieră, activitățile profesionale pe care le desfășoară și petrecerea timpului cu familia, pentru că este posibil să apară o criză în familie.

La finalul săptămânii, Taurii își rezervă timp pentru relaxare, distracție și implicarea într-o relație romantică, care se află la început sau încearcă să reînvie pasiunea în cuplu.

Horoscop Gemeni săptămâna 22 – 28 ianuarie 2024

Contextul astral al săptămânii le aduce Gemenilor preocupări pentru încasarea unor sume de bani, achitarea unor datorii și găsirea unor modalități de suplimentare a veniturilor.

Pe 23 ianuarie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Capricorn, pe care o va traversa până pe 16 februarie, respectiv casa banilor proveniți din alte surse decât salariile și a intimității. Se activează aceste domenii și Gemenii recuperează bani, iar în planul relațional simt mai multă implicare. De asemenea, pot începe o relație romantică cu cineva din trecut.

Pe 25 ianuarie are loc Luna Plină din zodia Leu, care dinamizează sectorul asociat comunicării, învățării, gândirii, interacționării cu ceilalți. Gemenii ajung la concluzii, în urma unor evenimente, care au loc în planul asociat filosofiei de viață, principiilor și credințelor. De asemenea, se dinamizează axa cunoașterii și dezvoltării și sunt îndemnați să înceapă cursuri, să studieze domenii de interes, să se dezvolte din punct de vedere profesional.

În weekend, Gemenii au parte de acțiune în planul relational, iar cei singuri simt că se apropie mai mult de o persoană cu care rezonează și la care se gândesc de ceva vreme.

Horoscop Rac săptămâna 22 – 28 ianuarie 2024

Contextul astral al săptămânii le aduce nativilor Rac preocupări pentru planurile personale, privind activitățile profesionale și direcția pe care vor să o urmeze în perioada următoare.

Pe 23 ianuarie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Capricorn, pe care o va traversa până pe 16 februarie, respectiv sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor/asocierilor profesionale. Așadar, urmează o perioadă de armonie și înțelegere în cuplu, de stabilitate. Racii singuri au oportunități de a intra într-o nouă relație.

Pe 25 ianuarie are loc Luna Plină din zodia Leu, care dinamizează sectorul asociat banilor pe care îi câștigă din muncă, de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Așadar, fenomenul astal poate aduce discuții despre bani și administrarea acestora, despre suplimentarea veniturilor și au preocupări pentru o altă abordare privind cheltuielile.

În weekend, nativii Rac au parte de drumuri sau deplasări în afara orașului la rude, părinți. De asemenea, se sfătuiesc cu cineva din familie, legat de administrarea unor bani, returnarea unei datorii.

Horoscop Leu săptămâna 22 – 28 ianuarie 2024

Contextul astral al săptămânii le aduce nativilor Leu preocupări pentru trecut și rezolvarea unei situații, care le dă peste cap starea, mai ales când își aduc aminte de unele greșeli. Recomandarea astrelor este să-și redirecționeze energiile pentru o vindecare, să facă pace cu trecutul.

Pe 23 ianuarie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Capricorn, pe care o va traversa până pe 16 februarie, respectiv sectorul muncii și sănătății. Relațiile cu colegii se îmbunătățesc, iar sarcinile de muncă nu mai sunt așa dificile. Și-n starea de sănătate se simte o schimbare și Leii vor adopta un stil de viață sănătos.

Pe 25 ianuarie are loc Luna Plină din zodia Leu, care dinamizează sectorul personalității, ceea ce le aduce un plus de energie, dar și încredere în propria persoană. Leii pot străluci, să înregistreze un succes. De asemenea, se dinamizează axa relațională, unde se află și Pluton în Vărsător, semn că pot să apară evenimente importante în planul relațional.

Nativii Leu ar putea avea parte de un weekend mai tensionat din cauza unor evenimente, care apar în sfera profesională a partenerului de cuplu. Sunt de evitat certurile și cu prietenii și inițierea unor dialoguri pe teme de principii sau credințe.

Horoscop Fecioara săptămâna 22 – 28 ianuarie 2024

Contextul astral al săptămânii le aduce nativilor Fecioară preocupări să-și găsească timp să socializeze mai mult, să iasă cu prietenii, să pregătească un plan sau o strategie de proiect într-o activitate de interes pentru ei.

Pe 23 ianuarie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Capricorn, pe care o va traversa până pe 16 februarie, respectiv sectorul iubirii, aventurii, distracției, copiilor, vacanțelor. Urmează o perioadă în care Fecioarele își exprimă mai des afecțiunea față de partener sau persoanele dragi. Cei singuri au șanse să flirteze cu cineva și să intre într-o relație, însă depinde mult de ele dacă vor reuși să nu fie critice sau să despice firul în patru în orice situație sau acțiune a partenerului.

Pe 25 ianuarie are loc Luna Plină din zodia Leu, care dinamizează sectorul asociat subconștientului, izolării, spiritualității, frământărilor și trecutului. Fecioarele își vor face un bilanț și sunt invitate să-și concentreze atenția pe a se reechilibra interior, să elimine din viața lor tot ce este toxic și nu îi mai ajută în evoluție, privind sănătatea și activitățile profesionale.

Luna le traversează nativilor Fecioară semnul zodiacal în weekend și au parte de momente intense alături de partener sau de cineva cu care încearcă să înceapă o relație.

Horoscop Balanță săptămâna 22 – 28 ianuarie 2024

Contextul astral al săptămânii le aduce nativilor Balanță preocupări pentru carieră, activitățile profesionale și organizarea, astfel încât să li se ușureze munca.

Pe 23 ianuarie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Capricorn, pe care o va traversa până pe 16 februarie, respectiv sectorul casei, spațiului de locuit, vieții de familie, părinților, originilor, patrimoniului. Se instaurează armonia și înțelegerea acolo unde au existat tensiuni.

Pe 25 ianuarie are loc Luna Plină din zodia Leu, care dinamizează sectorul asociat prietenilor, grupurilor pe care le frecventează, planurilor și proiectelor de viitor. Are loc încheierea unui proiect, culegerea roadelor, iar nativii pot găsi metode noi de afirmare în planul profesional. Totodată, se dinamizează și axa sentimentală, unde se află Pluton în Vărsător și poate aduce evenimente cu impact.

Weekendul aduce preocupări pentru casă și familie, chestiuni gospodărești, cumpărături și vizite la familie sau organizarea unei întâlniri cu familia pentru a sărbători un eveniment important.

Horoscop Scorpion săptămâna 22 – 28 ianuarie 2024

Contextul astral al săptămânii le aduce nativilor Scorpion preocupări pentru pregătirea profesională, începerea unor cursuri, dar și lărgirea orizonturilor cunoașterii prin călătorii. Scorpionii își doresc să facă mai multe lucruri pentru ei, să se dezvolte.

Pe 23 ianuarie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Capricorn, pe care o va traversa până pe 16 februarie, respectiv sectorul comunicării, gândirii, învățării și interacționării cu ceilalți. Scorpionii se fac plăcuți și rezolvă multe prin felul în care se exprimă și relaționează cu ceilalți. De asemenea, nu depun prea multe eforturi nici la negocieri, pentru că lucrurile se rezolvă fără să se implice prea mult.

Pe 25 ianuarie are loc Luna Plină din zodia Leu, care dinamizează sectorul asociat carierei, imaginii și este posibil ca nativii să primească merite, o promovare, să aibă o realizarea în planul profesional. De asemenea, este posibil să iasă la suprafață niște nemulțumiri legate de familie, de implicarea în treburile gospodărești.

Cu Luna în tranzit prin casa prietenilor, Scorpionii vor programa o ieșire/întâlnire cu prietenii în weekend, mai ales dacă au de pus la cale un proiect sau un plan pe termen lung și au nevoie de sfaturi utile.

Horoscop Săgetător săptămâna 22 – 28 ianuarie 2024

Contextul astral al săptămânii le aduce nativilor Săgetător preocupări pentru returnarea unei datorii și administrarea cât mai bună a sumelor suplimentare care le intră în conturi.

Pe 23 ianuarie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Capricorn, pe care o va traversa până pe 16 februarie, respectiv casa banilor pe care îi câștigă din muncă, de la serviciu sau din alte colaborări. Situația financiară se îmbunătățește și apar oportunități de suplimentare.

Pe 25 ianuarie are loc Luna Plină din zodia Leu, care dinamizează sectorul asociat principiilor, filosofiei de viață, credințelor, studiilor, perfecționării profesionale, lărgirii orizonturilor și dezvoltării profesionale, semn că au loc concluzii, se încheie etape. Axa cunoașterii este importantă și în special comunicarea, învățarea și transmiterea informațiilor.

Nativii Săgetător este posibil să aibă un weekend mai agitat în cuplu, să-și spună niște nemulțumiri și să ajungă la concluzii precum principiile și credințele lor nu mai rezonează cu cele ale partenerului. Dacă știu să abordeze situația, vor reuși să detensioneze.

Horoscop Capricorn săptămâna 22 – 28 ianuarie 2024

Contextul astral al săptămânii le aduce nativilor Capricorn preocupări pentru relația de cuplu și administrarea unor bani, care provind din alte surse decât salariile.

Pe 23 ianuarie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Capricorn, pe care o va traversa până pe 16 februarie, prin casa personalității. Venus aduce mult farmec, iar nativii se fac plăcuți și vor avea multe avantaje de pe urma impresiei bune pe care o vor lăsa în toate domeniile. Este o perioadă favorabilă cultivării relațiilor sau conexiunii cu alte persoane cu care rezonează.

Pe 25 ianuarie are loc Luna Plină din zodia Leu, care dinamizează sectorul asociat banilor proveniți din alte surse decât salariile, a banilor la comun cu partenerul, a intimității și încrederii reciproce. Posibil ca nativii să ajungă la concluzii în aceste domenii, să încheie etape, să acceseze un credit, să închidă un credit sau să returneze o datorie, să încerce să clarifice anumite chestiuni în planul intim, mai ales dacă intervine o criză.

Weekendul le aduce ieșiri în spațiul social, pregătirea unor călătorii în străinătate, discuții cu prietenii despre proiecte comune sau planuri privind dezvoltarea personală.

Horoscop Vărsător săptămâna 22 – 28 ianuarie 2024

Contextul astral al săptămânii le aduce nativilor Vărsător preocupări pentru activitățile profesionale și găsirea unor metode de eficientizare a timpului, de a avea un randament intelectual mai bun.

Pe 23 ianuarie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Capricorn, pe care o va traversa până pe 16 februarie, respectiv casa frământărilor, introspecției, subconștientului și trecutului. Apar persoane din trecut cu care nativii au avut o relație sau le revin în minte anumite momente. De asemenea, Vărsătorii pot realiza unde au greșit, să îndrepte, să îmbunătățească relația de cuplu. Este important să-și dea seama, să conștientizeze anumite lucruri și pe viitor să nu le mai repete.

Pe 25 ianuarie are loc Luna Plină din zodia Leu, care dinamizează sectorul asociat relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Posibil să apară o criză, o culminare a unei situații, să se încheie o etapă, să se treacă la un alt nivel al relației.

Finalul de săptămână aduce preocupări pentru situația financiară, a banilor pe care nativii îi dețin la comun cu partenerul sau privind adminstrarea unui patrimoniu, valorificarea unor imobile, de pe urma cărora pot obține beneficii suplimentare. Nativii au nevoie să facă o schimbare, să investească în confort.

Horoscop Pești săptămâna 22 – 28 ianuarie 2024

Contextul astral al săptămânii le aduce nativilor Pești preocupări pentru sfera sentimentală, implicarea în activitățile copiilor pentru nativii părinți, dar și pentru găsirea unor metode de relaxare și activități care să le aducă plăcere și deconectare de agitația cotidiană.

Pe 23 ianuarie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Capricorn, pe care o va traversa până pe 16 februarie, respectiv casa prietenilor, grupurilor pe care le frecventează, planurilor și proiectelor de viitor, dar și socializarea și lărgirea cercului de cunoscuți. Posibil să apară oportunitatea să primească oferte de proiecte prin prieteni sau să se asocieze cu un prieten într-un proiect nou. Peștii singuri pot să cunoască prin intermediul prietenilor sau grupurilor persoane cu care rezonează și pot începe o relație.

Pe 25 ianuarie are loc Luna Plină din zodia Leu, care dinamizează sectorul asociat activităților profesionale, muncii și sănătății, unde aduce multă energie, dar și tensiuni sau conflicte din cauza unor situații care apar la nivelul conducerii sau în urma unor informații neverificate. Atenție la starea de sănătate, care poate fi afectată, dacă nativii se suprasolicită!

Weekendul poate aduce discuții cu partenerul de cuplu și o apropiere profundă, dacă vor știi cum să pună problemele. Dacă au nevoie de suport emoțional, trebuie să coopereze cu partenerul de cuplu și să primească afecțiunea de care au nevoie.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 3 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care o să recupereze banii care i se cuvin
Horoscop 3 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care o să recupereze banii care i se cuvin

Horoscop 3 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu idei bune. O să avem fler în afaceri, o bună intuiție în plan financiar și o să știm să facem alegeri inspirate.

Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar
Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar

Horoscop 2 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reușită. Avem energie, idei, inițiativă și cei din jur se vor grupa în jurul vostru să ne putem bucura împreună.

Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului
Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului

Horoscop 1 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de visat frumos. O să ne facem și nouă și celor dragi surprize plăcute ca să avem un vibe și mai bun, să dăm refresh stării de spirit.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.