Horoscop 3 noiembrie 2017. Astăzi, Balanțele ar putea să înceapă o relație nouă

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 3 noiembrie 2017, prezentat de Neti Sandu. O să ne ocupăm de o sumedenie de lucruri pe care nici măcar nu le avusesem în plan, dar o să-i dăm zor să lichidăm obligațiile de tot felul, să ne putem ocupa de noi și de ai noștri.

 

SCORPION
O să reluați una dintre activitățile preferate că să vă eliberați de stres, să n-ajungeți la epuizare și tot vin zile libere, să profitati. Se poate să fie o zi încărcată de evenimente, cu reacții în lanț și o să fie cu descărcare de adrenalină, că s-ar putea s-aveți treabă contracronometru și la job, și acasă.

SAGETĂTOR
Se poate s-aveți o pornire de moment, un impuls să plecați într-un city break și-o să fie o surpriză pentru partener - că veți fi împreună, se-ntelege! Relatia sentimentală traversează o perioada de incertitudini, dar știți cum să faceți fața situației, o porniți la drum, cu partener cu tot.

CAPRICORN
Se poate să vă treziți cu un musafir pe care-l puteți lua cu voi, dacă aveți deja un program. Sedinta, negociere, la serviciu, că să mai acceptați și alte lucruri de făcut - și-o să fie în avantajul vostru să va dați cu acordul, pentru că altminteri se găsesc doritori să lucreze în locul vostru.

Citește și
horoscop
Horoscop 1 noiembrie 2017. Scorpionii primesc o ofertă de lucru
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

VĂRSĂTOR
E cineva care vrea să fiți împreună, dar e posibil să puneți cariera pe primul loc în perioada asta și să lăsați o posibilă relație de cuplu pe locul 2. Aveti planuri mari să va deschideți o afacere, să urmați niște studii, să căpătați alt statut, să luați mai mulți bani și să ocupați un fotoliu de sef.

PEȘTI
O să fie o atmosferă lejeră acasă, o să faceți tot posibilul să existe un echilibru pe care să-l păstrați cu sfințenie. Din banii strânși v-ați putea permite o escapadă turistică, să va destindeți împreună cu ai voștri, să mai faceți și altceva care să va facă să uitați de rate și de facturi.

BERBEC
O să ieșiți cu grupul de prieteni să vă bucurați de spontaneitatea celor din jur, de gesturile cu totul neașteptate și o să vă faceți și alți prieteni. Se poate să aflați un adevăr care să vă schimbe părerea despre cineva și o să treceți cu vederea orice neînțelegere și o să va continuați relatia.

TAUR
Se poate să vă pregătiți de o petrecere care va avea loc mâine, pomaine și mai sunt multe de cumpărat și de pregatit. Sunt oameni care vor să lucrați împreună, la serviciu, în particular, voi alegeți și o să puteți semna contracte chiar de luni încolo, dacă vă decideți.

GEMENI
Poate va trebui să faceți un efort o lună, două, să nu lăsați să vă domine gelozia și să se simtă agasat partenerul de cuplu. Poate vă faceți timp și de treburile gospodărești, chemați pe cineva să se ocupe de reparații, de zugrăvit, de o reamenajare ca să va simțiți și mai confortabil acasă.

RAC
E bine să insistați pe lângă cei care vă datorează bani să vi-i dea odată și să vă plătiți și voi, la rândul vostru facturile lunare. O să va implicați în pregătirea unui eveniment care o să va pună în valoare niște aptitudini pe care le-ați ținut la secret - și o să fie cu descărcare de adrenalina.

LEU
O să vă ocupați și de voi, schimbați garderoba, coafură, țineți și vreo dietă, că să fiți fresh, să aveți alt chef de viata. Poate plecați de azi la o nuntă, sau la ziua cuiva de naștere, în alt oraș și o să petreceți week-endul într-o atmosferă de veselie, o să fie pe gustul vostru.

FECIOARĂ
O să faceți cunoștință cu cineva decareo să fiți atașați sufleteșteși încet, încet o să puteți clădi o relație solida. O rezolvare, primiți bani, aprobări, vi se recunosc niște drepturi și o să vă faceți planuri de ascensiune în carieră, să mai faceți măcar un pas, dacă nu s-ajungeți în varf.

BALANȚĂ
E cineva care se-apropie de voi în speranța c-ați putea forma un cuplu și-o să rămână de văzut ce-o să simțiți, ce sentimente or să va-ncerce. Au loc ceva evenimente prin oraș și-ați vrea să vedeți ce se întâmplă pe-acolo, poate e ceva careva interesează, v-ar fi de folos, că v-ați putea găsi ceva frumos de lucru.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Horoscop 2 noiembrie 2017. Capricornii pot fi recrutați de oameni de afaceri
Horoscop 2 noiembrie 2017. Capricornii pot fi recrutați de oameni de afaceri

Noi provocări azi. Lucrurile se mişcă rapid în jurul nostru, şansele ne dau târcoale şi-ar fi păcat să le ocolim şi dup-aceea să ne văităm că nu ne iese nimic, pe când altora.

Horoscop 1 noiembrie 2017. Scorpionii primesc o ofertă de lucru
Horoscop 1 noiembrie 2017. Scorpionii primesc o ofertă de lucru

Provocări azi. E bine să fim pe recepţie, să nu ne scape o şansă printre degete, să alegem ce ni se potriveşte, ca să ne putem împlini un vis şi să le fim de ajutor celor dragi cu un sfat, dacă sunt în dubiu.

Recomandări
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității

Parchetul General a anunţat oficial, vineri, punerea sub acuzare a fostului preşedinte Ion Iliescu pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii, în dosarul Mineriadei din iunie 1990.

Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.