Horoscop 13 iulie 2016. Noutati legate de viata de cuplu pentru Scorpioni, Balantele pleaca in vacanta

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop prezentat de Neti Sandu. O sa ne descurcam frumos, chiar si cu lucrurile complicate si mai facem un pic de ordine in viata, vedem ce prioritati avem, ca sa fim - la zi - cu toate obligatiile.

Vibratia zilei este 4 si o s-avem spor la treaba, o sa fim expeditivi cu toate responsabilitatile.

Horoscop 2016 RAC -Se poate sa apara cineva in viata voastra si sa deveniti mai optimisti, increzatori in viitorul vostru c-o sa va puteti folosi toate resursele interioare. O s-aveti spor la treaba, vi se aproba si niste cereri, va fi o perioada incarcata de reusite, si poate incepeti proiecte noi.

Horoscop 2016 LEU - Poate-ar fi bine sa deveniti si mai intelegatori cu partenerul de cuplu care-o fi obosit, iritat de cate ceva si o sa-i treaca daca nu-l zgandariti si voi. Se poate sa reluati o discutie pe marginea unui angajament si sa negociati ca lumea, de data asta, ca sa merite sa v-apucati de munca respectiva.

Horoscop 2016 FECIOARA - Va trec pe la urechi niste promisiuni de bani ai azi - maine se vor adeveri, si-or sa vina, posibil, din mai multe surse. O sa puteti obtine un credit bancar sau bani din alte surse, ca sa rezolvati problemele casei, ale familiei, sa va atingeti obiectivele pe anul asta.

Citește și
horoscop
Horoscop 11 iulie 2016. Taurii obtin bani in plus, iar Sagetatorii primesc o invitatie speciala
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Horoscop 2016 BALANTA - Se poate sa primiti o invitatie de plecat la munte, la mare si o sa va relaxati doar cateva zile, daca nu sunteti in concediu. Niste oameni insista sa puneti si voi umarul la o activitate care v-ar aduce satisfactii morale si daca veti avea succes, poate veti incasa si bani.

Horoscop 2016 SCORPION - Noutati legate de viata de cuplu, poate fixati data logodnei sau v-ati pus de acord in privinta copiilor, ca vreti sa deveniti parinti. Se poate sa bateti palma pentru o afacere si sa va asigurati o suma de bani, sa puteti pleca si in concediu si sa mai rezolvati si cate ceva pe-acasa.

Horoscop 2016 SAGETATOR - In sfera sentimentala e posibila o noua pasiune, dar s-ar putea sa vreti o relatie "asezata", sa aveti si voi o familie. Posibile noi provocari si care vor fi pe masura pretentiilor voastre, totul e sa va mobilizati ca sa obtineti cel mai bun randament, sa atingeti cote maxime.

Horoscop 2016 CAPRICORN - Poate faceti o rezervare pentru week-end, la munte sau la mare, sa va distrati impreuna cu familia, cu prietenii. O sa puteti face niste cheltuieli numai daca veti sti sigur ca mai vine o transha de bani, ca sa nu ramaneti fara bani de buzunar.

Horoscop 2016 VARSATOR - Se poate sa intrati intr-un alt parteneriat de afaceri, pentru ca doar asa o sa va suplimentati veniturile. Poate va pregatiti de o investitie in locuinta si o sa renuntati la alte cheltuieli, care nu sunt urgente, sa luati ce-aveti nevoie pentru casa.

Horoscop 2016 PESTI - S-ar putea sa luati o decizie referitoare la viata in doi si sa-i anuntati si pe ai vostri, ca poate urmeaza o logodna, o casatorie. Se poate sa aveti un program incarcat si sa alergati in diverse locuri ca sa obtineti semnaturi, bani, sa faceti si niste achizitii.

Horoscop 2016 BERBEC - Ati putea semna un contract de vanzare cumparare a unei case ori a masinii, sa fie totul nou, frumos! Poate o sa vreti sa va asezati la casa voastra, si-o sa strangeti bani de nunta, sau ca sa va construiti o locuinta, ori cereti bani unei banci.

Horoscop 2016 TAUR -O invitatie la un suc, o cafea, o fi ceva de sarbatorit sau poate va e dor de prieteni, de anturaj. Se poate sa aveti de lucru si dupa orele de program, dar sa va ramana totusi unpic de timp si pentru familie, sa le acordati alor vostri atentia cuvenita.

Horoscop 2016 GEMENI - Puteti legaliza in sfarsit, un act si sa capatati unda verde in afaceri sau ca sa plecati intr-o vacanta. Incep sa se contureze niste proiecte si e bine sa le studiati in amanunt pentru ca de-aici o sa apara o afacere care vi s-ar potrivi.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Horoscop 12 iulie 2016. Balantele scot o suma importanta din cont, Pestii isi intalnesc marea dragoste
Horoscop 12 iulie 2016. Balantele scot o suma importanta din cont, Pestii isi intalnesc marea dragoste

Horoscop prezentat de Neti Sandu. Bine-ar fi sa cantarim orice situatie inainte de a lua o hotarare ca sa nu judecam in pripa, sub presiunea celor din jur si sa tinem cont si de toti cei dragi, ca nu cumva sa-i afecteze alegerile noastre.

Horoscop 11 iulie 2016. Taurii obtin bani in plus, iar Sagetatorii primesc o invitatie speciala
Horoscop 11 iulie 2016. Taurii obtin bani in plus, iar Sagetatorii primesc o invitatie speciala

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. Vibratia zilei este 11, numar maestru si poate gasim intelesul unor situatii incalcite.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.