Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Flyboarding, in editie inedita. Ce a patit acest tanar care a incercat sa "zboare" folosind dusurile de la o spalatorie auto

flyboarding

Flyboardingul este un sport care capata din ce in ce mai multa popularitate si consta in levitarea deasupra marii cu ajutorul unor jeturi puternice de apa. Un angajat al unei spalatorii a incercat si el experienta, cu ce avea la indemana.

In clipul postat pe platforma YouTube se vede cum un barbat, imbracat intr-un costum de culoare kaki, paseste apasat si tine in maini doua dusuri de mare presiune, folosite cel mai probabil la spalatul automobilelor.

Tanarul da drumul jeturilor de apa, dupa care le orienteaza catre asfalt. Imediat se ridica de la sol si leviteaza pret de cateva secunde, dupa care isi pierde echilibrul si implicit controlul propulsiei. Acesta cade pe sol, moment in care amicul sau, martor la intreaga scena, izbucneste in ras.

Multi dintre internautii care au vazut filmarea jura ca este trucata, in timp ce altii au marturisit ca au ras copios la vederea ispravei.
 

 

 

Sursa: youtube.com, Data publicarii: 28 Martie 2016
Citeste mai multe despre: flyboarding, spalatorie auto, video, youtube, fun,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed