Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

1.500 de dolari pe luna pentru a face inconjurul lumii timp de un an. Cum suna anuntul pentru bona al unui cuplu de americani

Embed:

Un cuplu din Statele Unite a postat pe internet unul dintre cele mai ispititoare anunturi de angajare, dovada ca in mai putin de o saptamana peste 19.000 de persoane s-au aratat interesate.

Cei doi soti vor pleca intr-o calatorie in jurul lumii timp de un an si vor sa o ia cu ei si pe viitoarea bona a celor trei copii mici ai lor. Femeia va avea cazare gratuita si un salariu de 1.500 de dolari pe luna.

Cei doi soti si-au propus sa viziteze toata lumea. N-au ajuns insa prea departe cu planificarea cand si-au dat seama ca au o mare problema.

copii

Parinti: "Tocmai s-a nascut ea si am inteles ca noi suntem doar doi, iar ei sunt trei. Si ne dorim, totusi, sa ne distram in vacanta aceasta."

Asa ca au postat un anunt video pe YouTube.

Parinti: "Cautam o persoana care sa ii iubeasca pe cei mici atat de mult cat o facem noi. Chiar si in momente ca acestea."

Cuplul a si schitat un itinerariu de natura s-o convinga pe bona potentiala.

Parinti: "Din New York vom zbura catre Islanda, de acolo spre Peninsula Scandinava si apoi in restul Europei. Vom vizita Turcia, Croatia. In Ianuarie anul viitor vom zbura catre Hawaii si de acolo catre Asia si insulele din Pacific."

In mai putin de o saptamana au fost coplesiti de 19.000 de cereri.

Candidata: "Stiu sa gatesc, cat de cat, nu va lua foc bucataria cu siguranta. Stiu sa fac si curatenie."

Candidata: "Ea este grozava! Am facut practica cu copii de clasa intai si mi-am ajutat mama cu copiii de gradinita."

candidat

Fiecare candidat a trimis cate o inregistrare video in care si-a etalat atuurile. Perspectiva de a schimba scutece si de a face temele cu pustii nu i-a speriat nici pe barbati. Chiar daca n-au experienta, nu le lipsesc aplombul si sinceritatea.

Candidat: "Eu sunt Derek si aplic pentru pozitia de bona in calatoria voastra. Nu am fost niciodata bona cuiva si nici nu am avut vreodata in grija vreun copil."

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 11 Ianuarie 2017
Citeste mai multe despre: parinti, bona, anunt, job, America, inconjurul lumii, candidati, concurs,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed