Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Barbara, romanca ce a cucerit Germania cu vocea ei! VIDEO

60415522
Embed:

Invitata lui Maruta in editia speciala de Paste a fost o adolescenta careia pana la un celebru concurs din Germania care descopera talente nimeni nu ii dadea nici o sansa.

Barbara Colceriu are aproape 18 ani si o voce care i-a uimit pe membrii juriului ”Supertalent” din Germania. Zambetul strengaresc, privirea optimista si vocea puternica nici macar nu tradeaza boala de care sufera. 

I se mai spune Barbie si a demonstrat ca poate aduce fericire pe chipurile oamenilor, cu vocea sa, desi sufera de o boala care ii macina coloana si o tine ”incorsetata” pe viata in cei 1,40 metri inaltime ai sai. Are dureri de spate, nu va mai creste, este ironizata la scoala si, cu toate acestea, este foarte optimista.

De pe Happylica, Barbara va povesti la ”Happy Hour” in editia speciala de Paste care este povestea sa, cum a ajuns cunoscuta si a cantat special pentru telespectatorii Pro TV.

Afla intreaga poveste a Barbarei!

 

Sursa: Happy Hour, Data publicarii: 5 Aprilie 2010
  • 23 Comenteaza
Citeste mai multe despre: Barbara Colceriu,

Comentarii(23)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61799190
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed