Romanii au talent, sezonul 4, vineri, 14 februarie. Smiley si Pavel Bartos vorbesc despre cum s-a schimbat echipa

Ultimul update: Duminica 16 Februarie 2014 06:59
Data publicarii: Joi 13 Februarie 2014 14:38
Categorie: Entertainment
Pavel Bartos, Smiley - 12

Vineri, 14 februarie, de la 20:30, eroii se intorc la Pro Tv intr-un nou sezon incendiar „Romanii au talent”, blockbuster-ul divertismentului romanesc.

Pavel Bartos si Smiley, prezentatorii super-show-ului, isi aduc aminte de cum a inceput totul in urma cu trei ani. "Primul sezon a fost un pic mai timid pentru ca nimeni nu stia exact la ce sa se astepte, in cel de-al doilea am prins curaj si am inceput sa ne dezlantuim, in al treilea am crezut ca n-o sa mai gasim niciun talent, iar in al patrulea eram descurajati, insa fiecare sezon in parte a reusit sa ne surprinda, sa ne uluiasca si sa ne depaseasca asteptarile cu mult", declara Smiley.

De cealalta parte, Bartos vorbeste despre cum s-a schimbat echipa "Romanii au talent" in acesti ani: "A devenit mai performanta si pot sa zic ca s-a transformat intr-o familie, toti cei implicati suntem foarte buni prieteni si, culmea culmilor, asta il include si pe Mihai Petre", adauga, amuzat, actorul.

In plus, si concurentii au evoluat dupa trei sezoane "Romanii au talent": “Oamenii care vin la show se prezinta mult mai bine pregatiti pentru ca isi dau seama ca un astfel de concurs le poate schimba viata”, spune Pavel.

Smiley si Bartos le promit telespectatorilor “mai multe talente decat va puteti imagina, mai multa nebunie, mai multa voiosie si mai multe momente magice” in cel de-al patrulea sezon al super-show-ului. Pe langa marele premiu in valoare de 120 000 de euro, participantii au acum sansa sa castige si premiul de originalitate, in valoare de 10 000 de euro.

Romanii nu mai au rabdare, asa ca vin sa arate de ce sunt in stare in noul sezon “Romanii au talent”, care incepe vineri, 14 februarie, de la 20:30, numai la Pro Tv.

Citeste si: ROMANII AU TALENT. Andi Moisescu isi dezvaluie talentele ascunse din domeniul matematicii

Romanii au talent, sezonul 4, vineri, 14 februarie. Pavel Bartos isi descopera talentul ascuns in prima editie de la ProTV

Romanii au talent, sezonul 4, vineri, 14 februarie. Pavel Bartos isi descopera talentul ascuns in prima editie de la ProTV

FULLSCREEN
Romanii au talent, sezonul 4, vineri, 14 februarie. Smiley si Pavel Bartos vorbesc despre cum s-a schimbat echipa
  • /

Sursa: Pro TV

Miley Cyrus

Hackerii au furat poze nud cu Miley Cyrus si Kristen Stewart

Miliardarii Jay-Z şi Beyonce au făcut credit, ca oamenii de rând, ca să-şi ia o casă în Los Angeles

Mark Wahlberg, cel mai bine plătit actor de la Hollywood, din ultimul an

"Tara Moarta", filme, Radu Jude

"Ţară Moartă", filmul regizorului Radu Jude, a avut avanpremieră la Bucureşti

Hackerii, „pregătiți” să difuzeze ultimul episod din Game of Thrones

Se fac preselecții la Cluj, pentru "Românii au talent". Urmează alte 4 orașe mari