Preselectiile la "Romanii au talent" au inceput. Oameni talentati din Capitala au venit sa impresioneze juratii show-ului

Ultimul update: Marti 12 Ianuarie 2016 07:13
Data publicarii: Sambata 09 Ianuarie 2016 19:34
Categorie: Entertainment

Atrasi de sansa faimei si a premiilor, sute de oameni au participat in Bucuresti la preselectiile show-ului "Romanii au talent''.

Cantareti, dansatori acrobati sau magicieni, cu totii au incercat sa demonstreze ca merita sa fie pe scena. Sustinatori le-au fost si doi dintre concurentii de anul trecut.

Sute de aspiranti la titlul ''cel mai talentat roman'' s-au prezentat la preselectiile de la Bucuresti pentru a demonstra ca locul lor este pe scena. Copiii s-au luptat cot la cot cu "talentati" de peste 50 de ani pentru a fi selectati.

Unii au cantat ori dansat, altii au facut numere de magie sau acrobatie. Toti au sperat ca vor intra in cursa pentru marele premiu de 120 de mii de euro sau ca macar vor castiga premiul de originaltate, de 10 mii de euro.

Concurentii au fost sustinuti din sala si din culise de parinti, prieteni sau antrenorii.

Incurajari au primit toti si de la doi concurenti din sezonul trecut. Bogdan Bolohan, unul dintre finalistii din 2015 a vorbit despre cum i-a schimbat viata participarea la show-ul Romanii au talent': ''O provocare foarte mare, a fost cel mai tare moment din viata mea. Viata mea s-a schimbat foarte mult dupa Romanii au talent, deci a insemnat totul''.

Si magicianul Robert Tudor a devenit cunoscut datorita emisiunii Romanii au talent: "Acum are un succes nebanuit: ''La spectacolele de magie pe care le am in tara, oamenii vin datorita faptului ca am fost la Romanii au talent si acum ma cunosc, este o rampa de lansare concursul asta''.

In Bucuresti preselectiile se vor desfasura si duminica, incepand cu ora 9 la Hotel Ramada.
 

Caravana

Caravana "Romanii au Talent" a ajuns la Iasi. De ce surpriza a avut parte Andra cand a vazut concurentii

beyonce, jay z, casa, credit

Miliardarii Jay-Z şi Beyonce au făcut credit, ca oamenii de rând, ca să-şi ia o casă în Los Angeles

Mark Wahlberg, cel mai bine plătit actor de la Hollywood, din ultimul an

"Ţară Moartă", filmul regizorului Radu Jude, a avut avanpremieră la Bucureşti

Atac cibernetic asupra serialului Game of Thrones

Hackerii, „pregătiți” să difuzeze ultimul episod din Game of Thrones

Se fac preselecții la Cluj, pentru "Românii au talent". Urmează alte 4 orașe mari

Logodnicul Serenei Williams este uimit de poftele acesteia din timpul sarcinii