Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

"Alimentez fanteziile barbatilor care vor relatii cu adolescente" Pozele controversate care i-au adus succes unei tinere

Eileen Kelly

Afacere controversata pentru o femeie din Statele Unite care se bucura de un succes impresionant pe Instagram, relateaza New York Post.

Eileen Kelly are 20 de ani insa natura a ajutat-o sa arate mai mult ca o adolescenta de 16 ani ... si profita de acest lucru din plin.

Alimentez fanteziile barbatilor care vor relatii sexuale cu adolescente si nu am o problema cu asta, a marturisit americanca dupa ce a strans 200.000 de followers pe Instagram. "Multa lumea ramane surprinsa cand afla care este varsta mea reala, alti imi comenteaza ca sunt c.... Nu ma deranjeaza", admite tanara.

Fotografiile publicate pe contul ei nu sunt pe placul multora, fiind considerate o forma de promovare a pedofiliei. Cu toate acestea, Eileen Kelly se bucura de un succes urias. Vrea sa inceapa din acest an o intreaga afacere dupa ce a castigat sume importante cu ajutorul platformei de photo-sharing.

Eileen Kelly
Eileen Kelly

 

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 15 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: Eileen Kelly, Instagram,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed