Jocul saptamanii: Disc Jam. Creeaza dependenta, este gratuit daca ai PS Plus si nimeni nu vrea sa piarda la el

Ultimul update: Luni 27 Martie 2017 07:18
Data publicarii: Sambata 25 Martie 2017 15:27
Categorie: Smart things

Jocul Disc Jam este tare, tare simplu, dar creeaza dependenta. Joci pe un teren virtual, care seamna cu cel de tenis. Ori de volei. Ori de badminton, alege tu.

In loc de minge insa ai un fel de frisbee, pe care trebuie, ce surpriza, sa-l azvarli pe parcela adversarului. Fizica nu e respectata ca la carte. E facuta insa sa te ajute: ai voie sa te folosesti de margini, ca la hochei sau sa arunci cu efect.

Am descoperit rapid ca Disc Jam este un joc la care nimeni nu vrea sa piarda. Practic, trimite dupa seminte Monopoly, Activity, Nu te supara, frate ori Piticot. Inmultit cu doi. Sigur, am putea sa ne luam de grafica simplista, din secolul trecut. Insa gameplay-ul ne va inchide gura.

Disc Jam se joaca cel mai bine cu prietenii. Pana la patru, pe aceeasi consola. Este gratuit pentru abonatii Playstation Plus, care platesc 30 de lei pe luna. Iar recomandarea este sa faceti un efort sa mai puneti 10 lei, sa platiti si un arbitru de box care sa stea in sufragerie. Pentru orice eventualitate.

Parea un concept rupt din viitor, dar a devenit realitate. Ce se intampla in casa inteligenta cand incepe sa sune alarma

Parea un concept rupt din viitor, dar a devenit realitate. Ce se intampla in casa inteligenta cand incepe sa sune alarma

Google Doodle

Google marchează venirea sărbătorile de iarnă printr-o serie interactivă de doodle-uri

iLikeIT. "Casting", primul serial românesc de comedie făcut pentru YouTube

iLikeIT. Jocuri pentru weekend, recomandate de George Buhnici

CNN: ”Internetul așa cum îl știm a murit”

Soluția inedită a unui designer pentru ca prietenii să nu mai abuzeze de telefoane la întâlniri

iLikeIT. Gadget ”made in România”. De ce este ”specială” lampa multifuncțională Roll

codare

iLikeIT. Cursuri distractive pentru a învăța GRATUIT bazele programării