Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

iLikeIT. Gadgeturile care iti transforma televizorul vechi intr-unul "smart": Apple TV, Chromecast, MiraScreen si MiniX

Embed:

I-au dat culori de n-a mai stiut sa le mai tina evidenta. Claritate cat in Regatul de Gheata si functii cat pentru un stat african mediu spre sanatos.

Televizorul, insa, si-a gasit abia acum adevarata menire.

Din pacate (sau nu) se abate tot mai tare de la ideea originala. In prezent, TV-ul nu este altceva decat o tableta mai mare. Poate sa dea si BAC-ul la capitolul "aplicatii".

Televizorul modern stie jocuri si vine cu muzica si stiri la pachet.

Si totusi, multa lume inca asteapta declicul care sa ii impinga in magazine on si offline, dupa comenzi.

Argumente pentru tranzitia de la clasic la smart exista, iar cateva gadgeturi au fost in studio-ul iLikeIT si au fost testate de George si Marian.

- Google Chromecast - este un gadget foarte mic, de dimensiunile unui stick USB, care se conecteaza la TV prin portul HDMI. Apoi, cu ajutorul retelei wireless, puteti folosi un dispozitiv Android (telefon sau tableta) pentru a proiecta pe televizor clipuri de pe Youtube sau muzica de pe site-uri precum Deezer, Spotify sau Google Music.

De asemenea, puteti face acelasi lucru si de pe un laptop daca folositi browserul Chrome.

- Apple TV - este o microconsola care iti permite sa conectezi dispozitivele tale MacBook, iPad si iPhone la televizor.

In plus, poti instala si juca pe televizor inclusiv jocuri, asculti muzica si ai acces la fotografiile tale de pe iCloud.

- MiraScreen - este alternativa chinezeasca la Chromecast. Costa doar 100 de lei si stie sa faca "screen mirroring" de pe un telefon Android pe TV

- MiniX - este un miniPC care stie sa ruleze pe televizor inclusiv filme 4K de pe un hard extern sau de pe un USB. Are toate mufele care se gasesc la un calculator modern.

De asemenea, are conexiune LAN, 2 porturi USB, iesire optica audio, iesire HDMI plus intrare de carduri. Procesorul este octacore si are antena de WiFi.

 

 

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 18 Martie 2017
Citeste mai multe despre: iLikeIT, George Buhnici, TV, televizor, miniPC, Chromecast, Apple TV,
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed