Cum a ajuns Pokemon Go subiect de discutie la Departamentul de Stat al SUA. "Ai prins vreunul?"

Kirby Pokemon Go

Cel mai la moda joc al momentului a ajuns sa intrerupa si sobra conferinta de presa de la Departamentul de Stat al SUA.

Camerele au surprins exact momentul in care John Kirby, purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat, isi da seama in timpul conferintei de presa ca unul dintre ziaristii prezenti joaca Pokemon Go. “Joci chestia aia cu Pokemon, asa e?” intreaba Kirby, in plina discutie despre eforturile coalitiei anti-ISIS. Ziaristul raspunde: “doar mai arunc un ochi la ei”.

Kirby si-a terminat fraza, apoi l-a intrebat, netulburat, pe jurnalist: “Ai prins vreunul?” Reporterul raspunde ca nu, pentru ca nu merge netul bine. “Imi pare rau”, spune Kirby, care si-a reluat apoi conferinta de presa.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Imagini SFASIETOARE. Copiii din Siria se
Imagini SFASIETOARE. Copiii din Siria se "folosesc" de Pokemon Go pentru a cere ajutor lumii: "Ai vrea sa vii sa ma salvezi?"

Imagini cu mai multi copii din Siria care arata fotografii cu Pokemon, intr-un apel ca oamenii sa vina si sa ii salveze, au fost distribuite de The Revolutionary Forces of Syria Media Office pe retelele de socializare.

Mania
Mania "Pokemon Go" provoaca probleme tinerilor neatenti la drum. Ce a facut un barbat care sustine ca i s-a furat pokemonul

Mania ''Pokemon Go'' a cuprins si Romania la nici o saptamana de la lansare, iar efectele jocului sunt dintre cele mai neasteptate. Utilizatorii parcurg kilometri intregi in cautarea monstrilor inaripati, insa multi sunt neatenti.
 

Mesajul Politiei Romane pe Facebook:
Mesajul Politiei Romane pe Facebook: "Puteti gasi Pokemonii respectand regulile de circulatie". Ce reactii a starnit

Politia Romana incearca sa previna busculadele si accidentele rutiere produse din cauza celor care au cazut in patima jocului Pokemon Go si a lansat mesaje preventive pe pagina de pe contul de Facebook.

Recomandări
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității

Parchetul General a anunţat oficial, vineri, punerea sub acuzare a fostului preşedinte Ion Iliescu pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii, în dosarul Mineriadei din iunie 1990.

Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.