Portret: FUP (Femei Urate, dar cu Personalitate)

×
Codul embed a fost copiat

Au schimbat lumea! Fie ca e vorba de eleganta si diplomatia lor, de felul cum tin in fata ecranului milioane de oameni, cum se misca pe terenul de sport.


Au invatat sa invarta pe degete generatii intregi, sa ii farmece si sa ii acapareze. Si asta desi nu sunt cele mai frumoase femei din lume!

Calatoria noastra incepe pe meleagurile insorite ale Italiei, unde o doamna si-a consolidat locul din primul rand la prezentarile de moda. E sora lui Gianni Versace, care a numit-o "muza si criticul lui", desi nu ai zice. Nimeni nu poate sa spuna ca temuta doamna e o femeie frumoasa. In plus, Donatella nu s-a crutat cu nimic. Si-a facut zeci de operatii estetice, se prajeste excesiv la solar, iar mesele ei sunt prea blonde. Donatella a dus imperiul Versace mai departe, dupa moartea designerului, in 1997.

Probabil ca nici la usa Camillei Parker petitorii nu au facut coada. Dar, macar doamna a pus mana pe un barbat cu sange albastru, pe care l-a asteptat, oftand si lacrimand in spatele perdelei de la castel, zeci de ani. Te-ai fi gandit ca se atrag contrariile, dar nu e un model de frumusete nici Printul Charles al Marii Britanii! Ducesa de York a demonstrat insa, dincolo de toate barfele, ca visele pot deveni realitate. Intr-un final, printul si-a dus la altar aleasa.

Daca tot suntem la numele Parker, sa ne oprim un pic la cea care a creat modelul de fashionista pe ecran. In anii '80 era un fel de ratusca cea urata, dar serialul "Totul despre sex" a transformat-o in model demn de urmat. Sarah Jessica Parker s-a cizelat sub ochii nostri, de la an la an, de la episod la episod. Nu au impiedicat-o fata cam prea ovala, ochii prea mici si nasul borcanat. Mai cu machiaj, mai cu operatii, Sarah a ajuns sa fie invidiata pentru stilul cu care se imbraca, se poarta si merge pe tocurile-cui ale pantofilor Manolo Blahnik.

Citește și
Sarah si Hannah Burge
"Doamna Barbie" ii injecteaza Botox fiicei de la 16 ani!
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Barbatii ar spune ca Sarah Jessica Parker e genul sexy-urata. Dar, te-ai gandit vreodata ca Meryl Streep sau Barbra Streisand sunt sexy?! Da, poate dupa ce ai vazut-o pe Meryl in "Podurile din Madisson County" sau pe Barbra in "Cei mai frumosi ani", ti-a trecut prin minte ca femeile urate au dreptul la iubire si ca... pot sa fie actrite excelente. Meryl are acum 16 nominalizari la Oscar, un adevarat record. Barbra e una dintre personalitatile artistice de seama ale Americii, iar femeile puternice sustin alte femei puternice.

Barbra a fost alaturi de Hillary Clinton, cea care era foarte aproape sa demonstreze ca America e pregatita pentru primul presedinte-femeie. Deocamdata, s-au multumit cu primul presedinte de culoare, dar doamna Hillary sta la panda. Apropo, ea ti se pare sexy?

Daca tot suntem la politica, va mai amintiti de Margaret Thatcher? Mandatul ei de prim-ministru britanic a fost cel mai lung mandat al secolului 20, este singura femeie aleasa sa fie prim-ministru sau lider al unui partid politic major in Marea Britanie. Multi au iubit-o, multi au contestat-o pe Doamna de fier, dar credeti ca pe meleagurile Romaniei ar fi cineva in stare sa ramana premier timp de 11 ani? Poate ca nimic nu ar mai fi fost la fel daca Margaret avea un posterior pus in evidenta, geanta supradimensionata si bucle blonde.

Obisnuita ca femeia din umbra geniului John Lennon, Yoko Ono l-a acaparat pe muzician ani de-a randul. S-a spus ca ii facea vraji, ca il innebunea in pat, ca el n-ar mai fi fost nimic fara ea. Impreuna cantau, impreuna protestau, impreuna se drogau.

Fac parte din generatii diferite. Au hobby-uri diferite. Uneia ii place sa se drogheze si sa se imbete. Cealalta are o obsesie pentru operatiile estetice. Amy Winehouse si Cher au facut ca milioane de oameni sa le cumpere albumele, sa le asculte muzica, sa le admire si sa le copieze. Dincolo de alegerile vestimentare, adesea socante, ale lui Cher sau de scandalurile cu paparazii ale lui Amy, dincolo de ochii bulbucati sau de coafura cel putin ciudata, ramane muzica. Nu mai conteaza cum arata cea care face... performanta.

Cam asa se poate spune si despre Martina Navratilova, femeia care a castigat peste 20 de milioane de dolari alergand pe terenul de tenis. Nici la ea nu a mai contat cat de greu si-a gasit identitatea sexuala sau cum ii arata fata atunci cand juca. Martina e considerata cea mai buna jucatoare din istoria tenisului. 
 

Lui Jocelyn Wildenstein ii placeau... pisicile. Asa ca a vrut sa fie una. In anii '70 nu era asa rea, dar acum... A apelat la zeci de chirurgi, ca doar de-aia a lasat Dumnezeu pe Pamant operatiile estetice. A investit patru milioane de dolari din averea sotului si s-a lasat despicata de bisturiu de peste 100 de randuri. Zadarnic insa! Nu numai ca nu s-a transformat in Duchess, dar s-a mai procopsit si cu o infatisare infricosatoare. Poate o luati de exemplu la "Asa nu!".

Si, apropo! La multi ani, doamnelor!

Articol recomandat de sport.ro
„Drăgușin a luat-o pe un drum greșit!” Genoa a povestit TOT: suma reală a mutării și oferta „mult mai mare” refuzată
„Drăgușin a luat-o pe un drum greșit!” Genoa a povestit TOT: suma reală a mutării și oferta „mult mai mare” refuzată
Citește și...
Blake promite: Amy, daca mergi la dezalcoolizare, te iau de nevasta!
Blake promite: Amy, daca mergi la dezalcoolizare, te iau de nevasta!

Dupa ce a transformat-o in dependenta de droguri si a adus-o la un pas de moarte, Blake, fostul sot al lui Amy Whinehouse ii cere acesteia sa se interneze la dezalcoolizare, daca vrea sa o ia din nou de nevasta!

"Doamna Barbie" ii injecteaza Botox fiicei de la 16 ani!

Femeia-Barbie”, poreclita astfel de presa engleza din cauza celor peste 100 de operatii estetice, si-a injectat fiica de 16 ani cu Botox, starnind multe controverse in Marea Britanie.

Bazar monden! Astenii, lacrimi si exclusivitati din lumea vedetelor
Bazar monden! Astenii, lacrimi si exclusivitati din lumea vedetelor

Catalin Botezatu se bate la “Dansez pentru tine” cu Diana Dumitrescu. Dana Nalbaru vorbeste despre Hi-Q, iar Whitney Houston nu poate “sa distreze nici un sobolan mort”. Bine ati venit in lumea celebritatilor!

Recomandări
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern

„(...) se impune identificarea fondurilor necesare pentru plata drepturilor salariale majorate”. Asta este una dintre concluziile unui mini-raport prezentat de șeful Finanțelor, Marcel Boloș, în ședința de Guvern de joi, 25 aprilie. 

Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității

Parchetul General a anunţat oficial, vineri, punerea sub acuzare a fostului preşedinte Ion Iliescu pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii, în dosarul Mineriadei din iunie 1990.

Sorina Pintea, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Decizia nu este definitivă
Sorina Pintea, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Decizia nu este definitivă

Sorina Pintea, fostul ministru social-democrat al Sănătății, a fost condamnată, vineri, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită în formă continuată. Decizia instanței nu este definitivă.