BLACK FRIDAY 2013: Carti - Horror, Thriller & Mistery cu pret redus de Black Friday

barbat citind

Cauti de Black Friday 2013 cele mai bune oferte la carti? Iti venim in ajutor si iti oferim o lista cu cele mai bune carti pe care le poti gasi in magazinele online in Vinerea Reducerilor.

Douglas E. Winter, unul dintre exponentii genului horror, spunea: 'Horror nu este un gen, ca mistery-ul sau science fiction-ul sau western-ul. Horror este o emotie'. 

De Black Friday 2013 cumpara carti! Am facut pentru tine un top al celor mai bune reduceri pentru cartile Horror, Thriller & Mistery.

 

Stephen King - Misery (paperback)

O fioroasă dramă într-un act cu două personaje și un singur decor, în care un celebru autor, îngrijit și torturat cu sadică tandreţe, este prizonierul propriei ficţiuni, iar torţionarul este cititorul său cel mai entuziast și devotat…

Misery Chastain este eroina unui ciclu de romane „duioase“, dar părintele ei, scriitorul Paul Sheldon, e hotărât să o dea uitării… 

Vezi pretul aici.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile
 

Nevazutii - Katherine Webb

Anglia, 1911. Când o tânără și misterioasă femeie își face apariția într-un orășel adormit din Berkshire ca să lucreze ca servitoare în casa soților Canning, ea declanșează un șir de evenimente care vor schimba viața tuturor. Cat are un trecut plin de secrete – un trecut pe care tânăra stăpână e dispusă să-l treacă cu vederea, dar pe care nu-l va înțelege niciodată. Numai că necazurile lui Hester Canning nu se opresc aici. 

Vezi pretul aici 

 

Cartea ororilor

Coșmaruri, adevăruri, minciuni, morţi și vii, spirite rele și spirite bune, creaturi invizibile și mai ales idei fără chip bântuie într-o carte a ororilor născocite de autori înzestraţi cu o imaginaţie înspăimântătoare. Scriitori consacraţi și începători dintre cei mai talentaţi se întâlnesc într-o antologie excepţională. Stephen King, maestru incontestabil al genului, dă tonul cu o povestire înfricoșătoare.

Vezi pretul aici. 

 

Stephen King - Carrie (paperback)

Carrie este o adolescentă timidă și retrasă, care, din copilărie, îndură persecuțiile și ironiile colegilor de clasă. Umilințele la care o supun devin o tortură din care simte ca nu mai poate ieși. Mai mult, este și victima fanatismului religios al mamei sale, o ființă violentă, brutală.

Când disperarea ajunge la apogeu, Carrie își descoperă o putere înspăimântătoare - telekinezia -, ce-i oferă darul răzbunarii: poate să miște, să arunce, să zdrobească și să incendieze orice de la distanță.

Vezi pretul aici.

 

Orson Scott Card - Jocul lui Ender (paperback)

Pământul este atacat din nou. Gândacii extratereștri se încordează pentru o ultimă lovitură. Supraviețuirea rasei umane atârnă de descoperirea unui geniu militar care îi poate învinge o dată pentru totdeauna. Dar cine este el?

Ender Wiggin. Geniu. Neîndurător. Viclean. Un maestru în strategie și tactică. Și un copil în același timp. Copilăria lui Ender se termină atunci când, recrutat de guvern pentru a fi antrenat în armată, ajunge în noua sa casă: Școala de Luptă. Chiar și între recruți de elită, Ender se arată a fi un geniu între genii.

Vezi pretul aici.

 

Factorul groazei - Robert Harris

Fost fizician la CERN, Alexander Hoffmann este creatorul de geniu al revoluţionarului program VIXAL, un algoritm care „gândeşte“ singur, învârtind pe pieţele financiare afaceri de miliarde de dolari. Maşină de făcut bani şi descoperire uluitoare în domeniul inteligenţei artificiale, VIXAL este tot ce şi-ar putea dori un om de afaceri şi un cercetător. Însă când un necunoscut îl atacă în propria casă, iar VIXAL scapă de sub control, creând pe piaţă un haos fără precedent, Hoffmann se trezeşte antrenat într-o cursă infernală, în care visul său de-o viaţă ameninţă să se transforme în cel mai negru coşmar al omenirii.

Vezi pretul aici. 

 

Academia vampirilor - Richelle Mead

Academia Sf. Vladimir nu este o şcoală ca oricare alta, ci un loc secret, ascuns în străfundurile pădurilor din Montana, în care moroii (vampiri vii şi muritori) sunt educaţi în tainele magiei, iar tinerii dhampiri (jumătate oameni, jumătate vampiri) sunt antrenaţi să-i apere de atacurile sângeroase ale strigoilor (morţi vii), cei mai înspăimânttori şi mai periculoşi vampiri.

Vezi pretul aici. 

 

2061. A TREIA ODISEE - Arthur C. Clarke

Ca şi în celelalte Odiseei, sau în Rendez-vous cu Rama, Clarke ne poartă într-o lume cum numai el poate crea, oferindu-ne şansa de a o explora şi a ne minuna. […] Voiajul spre cometa lui Halley este un exemplu clasic al tehnicii sale literare de a juca rolul de ghid într-o călătorie fascinantă.”
Kirkus Reviews

Vezi pretul aici.

 

Paznicii Legamantului - Bjørn Beltø

După ce și-a făcut un renume în cercurile științifice prin descoperirea Raclei Sfintelor Taine, excentricul arheolog Bjørn Beltø și-a reluat existența searbădă de mai înainte. Tocmai când credea că nu mai are ce să i se întâmple, găsește însă niște manuscrise criptate care îi dau din nou viața peste cap, aruncându-l în mijlocul unei conspirații religioase vechi de o mie de ani. 

Vezi pretul aici.

 

Magazinul de sinucideri - Jean Teulé

Intr-un viitor indepartat, in Orasul Religiilor Disparute, singura speranta de a evada din derizoriul cotidian este elegantul Magazin de sinucideri al familiei Tuvache. Aici se gasesc toate cele necesare unei sinucideri stilate, personalizate, teatrale, care sa faca cinste sinucigasului – pesti otravitori, decoruri si costume de harakiri, cocktailul letal al zilei, sarutul mortii.

Vezi pretul aici.

 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Black FRIDAY 2014: Care sunt cele mai mari reduceri la carti
Black FRIDAY 2014: Care sunt cele mai mari reduceri la carti

BLACK FRIDAY 2014 aduce reduceri si la carti Vei gasi oferte pentru toate buzunarele, fie ca vorbim de carti in limbi straine sau carti scrise de autori premiati Nobel.

BLACK FRIDAY 2013: Dictionare si Enciclopedii cu pret redus de Black Friday
BLACK FRIDAY 2013: Dictionare si Enciclopedii cu pret redus de Black Friday

De Black Friday 2013 gasesti in oferta magazinelor online cele mai tari dictionare si enciclopedii, toate la pret redus.

BLACK FRIDAY 2013: Carti - Computere si Internet cu pret redus de Black Friday
BLACK FRIDAY 2013: Carti - Computere si Internet cu pret redus de Black Friday

Reduceri peste reduceri, anul acesta, de Black Friday. Smartphone-uri, televizoare, laptoputi, aragazuri, haine si cosmetice, toate sunt la pret mai mic. Chiar si cartile despre calculatoare si Internet se bucura de promotii, deci nu rata ocazia!

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.