We Like Weekends. Castiga bilete la filmul "Captain America: Civil War". Ce trebuie sa faci

10-05-2016 16:25

We Like Weekends. Castiga bilete la filmul

"Captain America: Civil War / Capitanul America: Razboi Civil" are toate sansele sa devina unul dintre cele mai mari filme din 2016. Filmul ii aduce in confruntare directa pe Iron Man cu Steve Rogers, adica celebrul Captain America.

Concursul s-a incheiat! Multumim participantilor!

Ce trebuie sa stii despre cea mai recente productie Marvel? Cei doi super eroi intra in conflict din cauza Superhero Registration Act, un amendament ce obliga superoamenii sa se inroleze in fortele de ordine ale guvernului american si sa activeze in politie.

Pe langa Captain America si Iron Man, si ceilalti supereroi sunt nevoiti sa isi aleaga tabara, ceea ce duce la o noua etapa in seria de filme Marvel.

Din distributia filmului fac parte Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Emily VanCamp, Don Cheadle, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Paul Rudd si Frank Grillo, cu William Hurt si Daniel Brühl.

Anthony & Joe Russo sunt regizori, iar Kevin Feige este producator.

Filmul "Captain America: Civil War / Capitanul America: Razboi Civil” este distribuit de Forum Film Romania si a avut premiera pe 6 mai 2016, in format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D si Dolby Atmos.

Daca esti fan al productiilor Marvel si vrei sa vezi confruntarea epica dintre Captain America si Iron Man, completeaza formularul de mai jos si inscrie-te la concurs! Poti sa castigi bilete la film:

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO