We Like Weekends. Castiga bilete la filmul "Alice Through The Looking Glass". Ce trebuie sa faci

Ultima actualizare: 09-06-2016 15:15
We Like Weekends. Castiga bilete la filmul

Noua ecranizare Disney, "Alice In Tara Oglinzilor", a presupus nu numai lungi ore de filmare, ci si inventivitate din partea echipei de productie.

Concursul s-a incheiat! Felicitari, Alberta Sipos si Alexandra Comsa!

In noul film, Alice (Mia Wasikowska) se reintoarce in lumea bizara din Underland si calatoreste inapoi in timp pentru a-l salva pe Palarierul Nebun (Johnny Depp).

In scena intra si Iepurele Alb (Michael Sheen), Absolem (Alan Rickman), Pisica de Cheshire (Stephen Fry) si Mirana (Anne Hathaway), dar si un personaj cu totul deosebit - Timpul insusi (Sacha Baron Cohen), jumatate om, jumatate ceas.

Pentru efectele speciale, echipa regizoruluiJames Bobin si a producatorului Tim Burton au folosit 21 de ecrane albastre, totalizand peste 28 de kilometri. Una dintre cele mai spectaculoase incaperi este Camera Marelui Ceas al Tuturor Timpurilor, care masoara 30 pe 40 de metri.

De-a lungul filmarilor au fost folositi peste 1.000 de figuranti, care au fost, pe rand, invitati la petrecere, oraseni sau muncitori in docuri. Fiecare figurant a trecut, zilnic, pe la machiaj si costume, pentru ca producatorii au vrut sa reconstituie cat mai fidel atmosfera bizara din Underland.

Filmul "Alice Through The Looking Glass / Alice In Tara Oglinzilor" este distribuit de Forum Film Romania si se vede din 27 mai 2016 in format 3D, IMAX 3D, 4DX si Dolby Atmos, varianta subtitrata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO