Vremea se schimbă din nou. Ce temperaturi anunță meteorologii


Ultimul update: Joi 05 Septembrie 2019 08:50
Data publicarii: Joi 05 Septembrie 2019 07:37
Categorie: Vremea

Joi, vremea va fi plăcută, cu temperaturi în limitele perioadei şi ploi sporadice pe la munte. Maximele vor fi de la 22 la 29 de grade.

 

Cum va arăta vremea în fiecare regiune

În Dobrogea şi Bărăgan, joi dimineaţa mai apar câţiva nori, poate cad şi câţiva stropi, dar peste zi va fi soare şi mai cald ca miercuri. Vântul nu se domoleşte, iar la noapte se înseninează şi se răcoreşte. Minimele ajung la 12...13 grade în zonă.

Se îmbunează vremea şi în Moldova sudică şi în nordul Munteniei. Miercuri au fost 22 de grade, azi se ating chiar şi 27 de grade, însă acestea sunt valori obişnuite. În plus, vântul va mai avea unele intensificări şi norii apar din când în când.

În nordul Moldovei şi în Bucovina, găsim timp frumos şi temperaturi în creştere. Noaptea va fi destul de răcoare, în jur de 10 grade.

În nordul Transilvaniei şi prin Maramureş prindem o zi plăcută, cu temperaturi în jur de 25...26 de grade şi foarte puţini nori.

Temperaturile urcă puţin şi în vestul ţării. Atmosferă va fi agreabilă, cu nori de vreme bună şi un vânt activ. Minimele urcă vreo două grade şi ajung la 13...14 grade şi pe aici.

Vreme agreabilă avem şi prin Transilvania. Gata cu ploile, joi avem soare şi temperaturi în jur de 25 de grade.

În Oltenia se anunţă o răcorire uşoară, înnorări consistente în prima parte a zilei, dar fără ploi.

Şi prin sudul ţării prindem timp frumos şi temperaturi plăcute. Dimineaţa va fi mai înnorată, dar şansele de ploaie sunt scăzute...

Vremea la Bucureşti

În Bucureşti, acum, dimineaţa, mai apar câţiva nori de ploaie, dar vântul rămâne insistent şi o să vedem curând soarele. Nu sunt modificări la nivelul presiunii atmosferice.

Vremea la munte

În zonele de munte aşteptam vreme mai bună. Joi domina atmosferă plăcută, chiar dacă mai apar ceva ploi în masivele vestice şi în Meridionali.

Vremea la mare

Pe litoral găsim vreme frumoasă, temperaturi obişnuite şi vânt destul de insistent. Apa mării s-a mai răcit puţin. Are în jur de 23...24 de grade.

Vremea în următoarele 3 zile

 

În țară, vineri se face puţin mai cald, o să avem timp frumos, cu înnorări temporare în sud-est şi pe la munte. Vântul rămâne activ, iar temperaturile ajung la 31 de grade în Lunca Dunării.

Sâmbătă se anunţă vreme caldă prin sud şi sud-est, dar cresc condiţiile de ploaie prin vest, centru şi nord. În rest, atmosfera rămâne plăcută.

Duminica se mai încălzeşte puţin în sud, sud-est şi centru, iar averesele apar local în nord, vest la deal şi la munte. Vântul va fi destul de insistent, iar temperaturile ating 25 de grade chiar şi în estul Transilvaniei.

În Bucureşti, urmează câteva zile plăcute. Acum sunt 15 grade şi plouă, mai avem ceva nori de ploaie vreo două ore, dar apoi se porneşte vântul şi o să vedem soarele. La nivelul presiunii atmosferice nu sunt modificări.

Vineri, avem soare şi vreme mai caldă ca joi. Pe la amiază se ating 29...30 de grade, iar mâine noapte în jur de 13...14 grade.

Şi sâmbăta va fi vreme însorită şi caldă pentru o zi de septembrie.

La fel şi duminica: timp frumos, vânt activ şi temperaturi în creştere.

Şi la munte se îndreaptă vremea după ploile de azi noapte. Joi domina atmosferă plăcută, chiar dacă mai apar ceva ploi în masivele vestice şi în Meridionali.
Vineri se face mai cald, va fi timp frumos şi va ploua sporadic în Meridionali şi în Munţii Banatului.

Sâmbăta prindem vreme bună în masivele sudice şi estice, dar va ploua local prin Apuseni. Duminica se aşteaptă vreme caldă şi ploi locale, însă vor fi şi câteva ore cu soare.

Pe litoral găsim vreme frumoasă, temperaturi obişnuite şi vânt destul de insistent. Apa mării s-a mai răcit puţin. Are în jur de 23...24 de grade. Vineri se face mai cald, va fi vreme de plajă. Şi exact la fel va fi şi peste week-end. Sâmbătă se anunţă soare şi vânt activ. Probabil că vor fi şi valuri mari.

Duminica prindem timp frumos, foarte puţini nori şi o briză activă. Cam aşa stau lucrurile. Mai târziu vedem ce se întâmplă cu vremea în Europa.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO