Vremea se răcește. ANM anunță ce temperaturi vor fi până pe 25 noiembrie

25-10-2019 16:51

vremea

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunțat, vineri, cum va fi vremea în perioada 28 octombrie - 25 noiembrie 2019.

Potrivit prognozei ANM, în prima parte a intervalului se vor înregistra temperaturi mai ridicate decât cele specifice intervalului, la nivelul întregii țări.

Vremea se răcește după data de 1 noiembrie, când în nordul țării se vor înregistra temperaturi mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă.

Cum va fi vremea în săptămâna 28 octombrie – 04 noiembrie 2019

 

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în nordul extrem al țării și la munte.

Cum va fi vremea în săptămâna 4-11 noiembrie 2019

 

Temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână în jumătatea nordică a țării, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele specifice acestei perioade.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi excedentare pe întreg teritoriul României, dar mai ales în jumătatea vestică a țării.

Cum va fi vremea în săptămâna 11-18 noiembrie 2019

 

Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de cele
normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru
această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cum va fi vremea în săptămâna 18-25 noiembrie

 

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general apropiate de cel normale pentru acest interval, în toată țara.

Sursa: Meteo Romania


VIDEO PROTVPLUS.RO