Vremea se încălzește în aproape toată țara. Zonele în care mai sunt așteptate averse

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 11 Iulie 2018 09:48
Categorie: Vremea

Astăzi se încălzeşte aproape peste tot. Mai vin însă câteva ploi zgomotoase în vestul, nordul ţării şi în zonele înalte. În zona Munţilor Apuseni şi în nordul Orientalilor se vor acumula în jur de 20 de litri de apă pe metru pătrat.

În rest: soare cu nori; condiţii foarte reduse de ploaie şi maxime de la 25, la 31 de grade.

În Dobrogea şi Bărăgan până la ora 8 şi jumătate este cod galben de ceaţă densă pentru juddetele Constanța şi Tulcea. Vizibilitatea este mult scăzută. Mai târziu va predomina vremea frumoasă şi doar izolat pot să cadă 2-3 stropi de ploaie. Se va încălzi uşor şi la amiază vor fi până la 30 de grade Celsius.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei cresc temperaaturile o să fie vreme bună şi doar sporadic mai pot să vină câteva ploi.

În nordul Moldovei şi în Bucovina vor fi înnorări şi câteva averse cu fulgere dar vom zări şi soarele pe parcursul zilei. Temperaturile cresc cu 5-6 grade faţă de ieri.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş se anunţă ploi zgomotoase şi se mai pot strânge cantităţi de apă de 20 l/mp. Apare şi soarele pe timpul zilei şi se face mai cald.

Se încălzeşte şi în ţinuturile vestice. Vremea va fi plăcută însă în zonele înalte sunt aşteptate ploi care vor veni cu fulgere şi s-ar putea să cadă grindină. În zona Munţilor Apuseni se vor strânge cantități de apă de 20 l/mp

În centrul ţării, predomină vremea frumoasă şi doar pe la munte mai pot să vină câteva averse. Temperaturile cresc peste tot şi se vor atinge 28 de grade Celsius în vestul provinciei.

În Oltenia astăzi se anunţă soare şi atmosferă plăcută însă în zonele mai înalte vin ploi mai zgomotoase. Se încălzeşte cu 4-5 grade faţă de ieri şi se vor atinge 28-29 de grade Celsius.

În ţinuturile sudice, găsim vreme schimbătoare şi doar sproadic e posibil să vină câţiva stropi de ploaie. Temperaturile în creştere faţă de ziua trecută vor ajunge până la 29 de grade Celsius.

În zona capitalei, astăzi o să avem atmosferă plăcută, se încălzeşte şi maxima ajunge pe la 29 de grade.

La munte temperaturile încep să crească, dar nu scăpăm de instabilitate. Mai vin câteva serii de ploi zgomotoase, vor fi şi condiţii de grindină, iar în Apuseni se vor acumula 20 de litri de apă pe metru pătrat.

Pe litoral, găsim vreme frumoasă şi temperaturi cu un grad, două peste cele de ieri. Mai spre seară apar ceva înnorări şi condiţii de ploaie.

Maine, în regiunile intracarpatice vor fi mai multe reprize cu ploi şi instabilitate. În schimb, în sud şi est găsim soare şi vreme călduroasă, iar ploile apar sporadic pe înserat.

Vineri o să avem o zi caldă, dar nu scăpăm de ploi. După-amiază se anunţă averse locale, cu fulgere şi vânt intens la munte, în est şi sud-est. Vor fi şi ploi torenţiale şi s-ar putea să cadă grindină.

Şi sâmbătă o să fie cald, dar mai vin câteva averse zgomotoase în zonele montane şi prin centrul ţării. În rest domină atmosfera însorită şi ploile apar întâmplător.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Nou bilanț după codul portocaliu de furtună din Capitală. Când se opresc ploile
Nou bilanț după codul portocaliu de furtună din Capitală. Când se opresc ploile
VIDEO PROTVPLUS.RO
vremea, iarna, iarna insorita, meteo
Temperaturi în scădere și ninsori la munte, joi. Prognoza până duminică
Vremea 20 februarie 2019. Zonele în care sunt anunțate ploi și lapoviță
Joi, iarna revine în forță în România: ninsori și temperaturi de -20 de grade
După câteva zile de vreme caldă, temperaturile scad brusc. Vin ninsorile şi gerul
Vreme de primăvară, soare şi temperaturi ridicate în cea mai mare parte a ţării. Prognoza pe 3 zile
Prognoza până pe 18 martie. Cât de cald va fi și când vine primăvara
Vremea
Prognoza meteo, 17 februarie. Vreme predominant frumoasă, continuă să se încălzească
Vreme frumoasă, cu temperaturi de până la 11 grade, sâmbătă. Prognoza până marți
Cum va fi vremea în weekend. Când scăpăm de temperaturile scăzute
Vremea 14 februarie. Zonele din țară în care se întorc ninsorile
Ninsorile au revenit și au provocat haos pe șosele. Opt persoane au fost rănite după ce un autocar s-a răsturnat
Vremea 13 februarie 2019. Regiunile unde va continua să ningă