Vremea de 1 decembrie. Ninsori în mai multe zone din țară. Unde va fi soare

01-12-2020 08:31


Marți, de 1 decembrie, se anunţă încă o zi rece. În vest, în nord-vest, în centru şi pe la munte domină atmosfera însorită, iar vântul suflă tare pe litoral şi în sudul Banatului.

 

Vremea în fiecare regiune

 

În Dobrogea şi Bărăgan ninge în prima parte a zilei, se depune strat de zăpadă, iar vântul viscoleşte ninsoarea cu viteze de până la 55 de km/h. Apoi apar ploi, o să cadă lapoviţa şi, spre seară, se va depune polei.

Maii sus, în nordul Munteniei şi în sudul Moldovei, o să ningă doar pe partea estică. În rest, zărim şi soarele din când în când, însă vremea rămâne rece.

În nordul Moldovei şi în Bucovina prindem scurte momente însorite. Maximele rămân modeste şi nu trec de 2 grade.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş găsim soare în cea mai mare parte a zilei, iar în zonele joase se lasă ceața de dimineaţă.

În ţinuturile vestice avem ceaţă la câmpie. În rest: mult soare, câţiva nori, iar vântul se intensifică în sudul Banatului.

În Transilvania se anunţă o zi friguroasă în special în depresiuni. În rest, norii apar destul de rar, iar maximele urcă până la 3 grade.

În Oltenia, în zonele joase prindem ceaţă şi vreme închisă. La deal şi la munte va domina atmosfera însorită.

Şi în ţinuturile sudice, la câmpie avem ceaţă şi atmosferă mohorâtă. În zonele înalte, se anunţă timp frumos.

Vremea în Bucureşti

 

În Capitală, astăzi avem vreme închisă şi rece. Maximele se opresc la 2 grade Celsius. La noapte, înnorările persistă şi vor fi condiţii de ceaţă.

Vremea la munte

 

Aici, atmosfera se menţine rece în special dimineaţa şi noaptea. În rest, avem soare în cea mai mare parte a zilei.


VIDEO PROTVPLUS.RO