Joi se anunță încă o zi mohorâtă. În sud-est o să mai vină 2-3 stropi de ploaie, iar în nord și la munte vor fi ninsori și lapoviță. Vântul se întețește pe litoral, dar și în zona montană înaltă, pe unde va fi viscol.

În Dobrogea și Bărăgan urmează o zi mohorâtă. În primele ore o să mai picure trecător și se poate forma polei, așa că mare atenție dacă plecați la drum cu mașina. Vântul suflă cam nervos în zona litoralului, iar maximele ating 5 grade.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei s-ar putea să zărim puțin și soarele printre nori. Și pe-aici s-ar putea să mai plouă slab și sunt condiții de polei, iar temperaturile se opresc la 2 grade Celsius. La noapte minimele ajung la minus 5 grade și se formează ceață.

În nordul Moldovei și în Bucovina găsim vreme schimbătoare. Vor fi scurte momente însorite, dar pe seară s-ar putea să apară niște precipitații slabe. Va fi destul de frig pe timpul zilei și nu vom avea mai mult de 1 grad Celsius, iar la noapte temperaturile coboară până la minus 5 grade.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș s-a lăsat ceața în această dimineață. Mai apoi rămânem cu atmosfera închisă, iar mai către seară și pe timpul nopții o să plouă sau o să cadă lapoviță.

În ținuturile vestice astăzi vor fi înnorări persistente, dar condițiile de precipitații sunt reduse. Pe seară și la noapte o să vină câteva ploi slabe, iar maximele ating 6 grade Celsius.

În Transilvania, în primele ore avem ceață îndeosebi în depresiuni. Cerul rămâne acoperit pe tot parcursul zilei, iar temperaturile urcă până la 6 grade în vestul provinciei. După lăsarea serii, în zona montană o să cadă lapoviță, iar la altitudini mari va ninge viscolit.

În Oltenia prindem atmosfera schimbătoare. Soarele se arată trecător, iar maximele ajung la 8 grade în zona Târgu-Jiu. În a două parte a zilei, la munte vor fi ninsori sau lapoviță, iar la noapte, pe spații mici se formează ceață.

În ținuturile sudice se anunță o zi mohorâtă, cu 2-3 stropi de ploaie în primele ore, în sud-estul Munteniei. Și pe-aici, în zonele deluroase găsim vreme caldă pentru această perioadă, cu 8 grade pe la Pitești. La noapte se lasă ceață, iar minimele ating pragul înghețului.

București

În București, astăzi înnorările persistă și, îndeosebi la începutul zilei, o să mai picure trecător. Vântul va fi activ, iar după prânz maxima atinge 3 grade. La noapte vor fi condiții de ceață, iar temperatura coboară până la minus 1 grad Celsius.

Munte

La munte găsim tot vreme închisă. Spre seară începe să cadă lapoviță, iar pe creste va ninge. Tot în zona înalta, treptat, se întețește și vântul, care va viscoli ninsoarea cu viteze de peste 60...70 de km/h.