Vremea azi, 29 iunie. Temperaturi rămân sub normal în majoritatea zonelor

×
Codul embed a fost copiat

Vremea se mai încălzeşte joi, însă temperaturi rămân sub normal în majoritatea zonelor. Mai vin ceve ploi la munte, în nord şi în centru. 

Este posibil să plouă şi în sud, iar maximele pleacă de la 20 de grade în depresiuni şi ajung la 29 de grade în sud-estul ţării.

Vremea în fiecare regiune

 

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune şi începem cu Dobrogea şi cu Bărăganul. Pe aici se anunţă o zi plăcută, cu soare şi poate câţiva nori de ploaie mai pe seară. Se face mai cald decât miercuri şi temperaturile urcă până la 27...28 de grade.

Mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, după o zi rece, cu multe ploi; miercuri avem vreme frumoasă şi temperaturi în creştere. Se ating 27...28 de grade. Către seară, este posibil să vină o ploaie de scurtă durată.

În jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina se intensifică vântul, iar după prânz apar câteva averse în unele zone. Se mai încălzeşte şi aici: maximele ajung pe la 26 de grade.

Citește și
Judecătoarea, către mama Robertei, tânăra moartă la 2 Mai: „Ați fost la înmormântarea acesteia?”

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş găsim vreme cam răcoroasă pentru final de iunie şi doar 22...23 de grade. O să plouă, în special în a doua parte a zilei, dar se arată şi soarele printre nori.

În vestul ţării se îndreaptă vremea. Pe la Deva mai vin ceva ploi. În rest avem o zi însorită, cu temperaturi agreabile, dar mai scăzute decât în mod normal. Maximele se opresc pe la 26 de grade.

În Transilvania avem o dimineaţă cam rece, îndeosebi în depresiuni. Amiază ne-aduce temperaturi mai ridicate decât miercuri, dar tot sub mediile perioadei. Vântul prinde putere, iar mai târziu se adună norii şi o să plouă.

În Oltenia revine vremea frumoasă şi temperaturile cresc simţitor. Miercuri au fost vreo 20 grade şi a plouat aproape toată ziua. Joi se ating 26...27 de grade, iar ploile apar pe zone restrânse, după orele amiezei.

Şi în ţinuturile sudice mai sunt ceva condiţii de ploaie, dar în ansamblu avem soare şi vreme bună. Un aer mai cald ajunge şi aici, iar pe la amiază se ating 28, poate 29 de grade.

Vremea în Bucureşti

 

În Bucureşti se încălzeşte. Temperatura urca până la 28 de grade. Mai apar ceva înnorări, poate şi câteva reprize de ploaie la apropierea serii. Urmează o noapte plăcută, cu o minimă în jur de 16 grade.

Vremea la Munte

 

Temperaturile cresc şi în zonele de munte, dar încă va fi răcoare pentru acest moment al anului. Mai vin ceva averse, în special după-amiază, iar vântul bate mai tare şi atinge viteze de 50 Km/h.

Vremea la Mare

 

Şi la mare s-ar putea să apară câţiva nori de ploaie mai pe seară. Până atunci avem vreme frumoasă, briză activă şi temperaturi mai ridicate decât miercuri. Maximele ajung la 27...28 de grade, iar apa mării are în jur de 23 de grade.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO A apărut îmbrăcată așa pe stadion, iar fanii au reacționat imediat
FOTO A apărut îmbrăcată așa pe stadion, iar fanii au reacționat imediat
Citește și...
Vremea azi, 9 mai. Se face mai răcoare decât normalul perioadei. Sunt anunțate averse în cea mai mare parte a țării
Vremea azi, 9 mai. Se face mai răcoare decât normalul perioadei. Sunt anunțate averse în cea mai mare parte a țării

Se face mai răcoare decât ar fi normal. Mai vin ceva averse în vest, în zona centrală și la munte.

Vremea azi, 8 mai. Înnorări, temperaturi în scădere și ploi în multe zone din țară
Vremea azi, 8 mai. Înnorări, temperaturi în scădere și ploi în multe zone din țară

Ziua de miercuri aduce vreme instabilă, înnorări și ploi în multe zone din țară și temperaturi în scădere față de ziua precedentă.  

Furtuni puternice lovesc România. Cod galben de ploi torențiale, grindină și descărcări electrice în 25 de județe. HARTĂ
Furtuni puternice lovesc România. Cod galben de ploi torențiale, grindină și descărcări electrice în 25 de județe. HARTĂ

Meteorologii au emis, marţi, o avertizare cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, pentru 25 de judeţe, până aproape de miezul nopţii. Vor cădea şi 40 de litri de apă pe metru pătrat.    

Recomandări
În prag de campanie electorală, premierul cere măsuri împotriva comercianților care practică „shrinkflation”: „O înșelăciune”
În prag de campanie electorală, premierul cere măsuri împotriva comercianților care practică „shrinkflation”: „O înșelăciune”

Premierul Marcel Ciolacu promite sancționarea comercianților care practică ”shrinkflation”, respectiv reducerea gramajului produsului, fără a i se scădea prețul.

Bunica Robertei, fata ucisă de Vlad Pascu, declarație zguduitoare:
Bunica Robertei, fata ucisă de Vlad Pascu, declarație zguduitoare: "Viața mea s-a terminat!". E așteptat verdictul instanței

Cea mai lungă zi din procesul lul Vlad Pascu, tânărul care a provocat teribilul accident din 2 Mai, a început, joi dimineață, la Mangalia.

Putin, mesaj războinic pentru Occident de
Putin, mesaj războinic pentru Occident de "Ziua Victoriei": "Forțele strategice sunt mereu gata de luptă" | VIDEO

Rusia sărbătorește, joi, victoria Uniunii Sovietice asupra Germaniei naziste în cel de-al Doilea Război Mondial, într-un moment în care relațiile cu Occidentul se deteriorează tot mai mult, iar trupele rusești avansează pe frontul din Ucraina.