Vremea azi, 25 iulie. Disconfortul termic va crește în regiunile vestice şi în cele sudice

Ultima actualizare: 25-07-2021 10:07

Vremea azi, 25 iulie. Duminică vremea devine cãlduroasã, mai ales în regiunile vestice şi în cele sudice, pe unde şi disconfortul termic va creşte.

Atmosfera va fi însorită şi ploile apar doar izolat. Maximele termice se vor situa între 26 de grade în Bucovina şi în depresiuni şi 34 de grade în vest şi în sud-vest.

Vremea în fiecare regiune

 

Vedem cum aratã vremea în fiecare regiune şi începem cu Dobrogea şi Bãrãganul. Pe aici gãsim vreme frumoasã, cu cer senin şi vântul va avea intensificãri trecãtoare pe litoral. Temperaturile mai cresc puţin şi ajung panã la 31 de grade în Bãrãgan.

Mai sus, în Moldova sudicã şi în nordul Munteniei, atmosfera va fi însorită. Se încălzeşte şi vremea devine cãlduroasã.

Soare şi vreme bunã se anunţă şi în nordul Moldovei şi în Bucovina. Doar pe la munte mai pot să aparã ploi de scurtã duratã iar temperaturile mai cresc puţin.

În nordul Transilvaniei şi prin Maramureş, avem soare panã spre searã, când se mai adunã norii şi vor aduce câteva averse însoţite şi de fenomene electrice. Vântul va avea unele porniri iar temperaturile vor continua sã creascã.


În ţinuturile vestice, soarele străluceşte nestingherit pe tot parcursul zilei şi se face mai cald. La amiazã se ating 33-34 de grade şi disconfortul termic va creşte.

În Transilvania, urmeazã o zi plăcută cu soare şi temperaturi în creştere. Pe la munte mai sunt posibile ploi slabe de scurtã duratã şi vântul va sufla mai tare la altitudini mari.

În Oltenia, ne aşteaptă o zi frumoasã şi doar în zonele mai înalte, o sã plouã puţin. Temperaturile ajung panã la 34 de grade şi disconfortul termic va fi în creştere.

În sudul ţării, se anunţă soare şi atmosferã plăcută iar dupã prânz se vor atinge 33 de grade Celsius în Lunca Dunãrii.

Vremea în Bucureşti

 

În Bucureşti, ziua de duminică, ne-aduce vreme frumoasã, cu cer senin şi vânt slab. Se mai încălzeşte puţin şi se ating 32 de grade în termometre. La noapte cerul va fi curat şi minima va ajunge pe la 19 grade.

Vremea la Munte

 

La munte, atmosfera va fi plăcută iar din a doua parte a zilei se mai adunã norii şi sunt posibile ploi slabe de scurtã duratã. Se încălzeşte şi vântul va avea intensificãri la altitudini mari, în masivele sudice şi în cele sud-vestice.

Vremea la Mare

 

Pe litoral, se anunţă vreme frumoasã cu cer senin şi vântul se va înteţi trecãtor pe parcursul zilei. Pe plajã se ating cel mult 29 de grade iar în apa mãrii vor fi în jur de 25 de grade.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO