Vremea azi, 21 octombrie. Temperaturile maxime trec de 20 de grade Celsius

Ultima actualizare: 21-10-2021 09:43

Joi continuă vremea frumoasă și se face mai cald decât ar fi normal. Dimineață avem ceață în zonele joase, iar pe seară o să plouă puțin în nord-vest. Maximele pleacă de la 14-15 grade pe litoral și ating 22-23 de grade în zona Moldovei.

În Dobrogea și Bărăgan găsim soare și atmosferă plăcută, dar după ce se risipește ceața matinală. Temperaturile se opresc la 15 grade în zona litoralului, dar în Bărăgan va fi mult mai bine și se vor atinge 19-20 de grade.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei sunt condiții de ceață la începutul zilei. Apoi se arată soarele și o să avem o amiază foarte frumoasă, cu cer senin și maxime de 19-20 de grade.

Vreme superbă găsim și în jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, pe unde va fi mai cald decât în celelalte regiuni. Temperaturile urcă până la 22-23 de grade, vântul devine activ, iar dimineață e posibil să fie un pic de ceață și aici.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș, se mai încălzește puțin față de miercuri. Atmosfera se menține însorită pe timpul zilei, dar seara și noaptea se înnorează și o să plouă puțin.

Și în vestul țării avem o zi frumoasă și caldă, cu până la 20-21 de grade în termometre. Spre seară încep să se adune norii, iar ploile vin mai ales după lăsarea nopții. Vântul se intensifică în zona Crișanei.

În Transilvania este frig în primele ore ale zilei, mai ales în depresiuni, pe unde sunt și condiții de ceață. Amiază ne-aduce însă vreme bună și temperaturi mai ridicate decât miercuri. Se ating chiar și 19-20 de grade în vestul provinciei.

Și în Oltenia se face un pic mai cald decât miercuri. Temperaturile se apropie și aici de pragul de 20 de grade și o să avem cer mai mult senin, dar și condiții ceață în orele dimineții.

Și în sudul țării prindem o zi foarte plăcută, cu soare și temperaturi în creștere. Se face mai cald decât ar fi normal în acest moment al anului și maximele ajung pe la 20-21 de grade.

București

În București rămânem cu vremea frumoasă și se mai încălzește puțin. Cerul se păstrează curat toată ziua și temperatura urcă până la 21 de grade. La noapte, apar condiții de ceață și minimă ajunge pe la 4 grade în cartierele de la marginea orașului.

Munte

Și la munte găsim vreme bună și temperaturi mai ridicate. Norii apar destul de rar și doar vântul mai are unele intensificări, îndeosebi pe crește. Dimineață o să fie ceață pe vai și în depresiuni, iar la noapte apar câțiva nori de ploaie în Carpații Occidentali.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO