Vremea 17 septembrie 2018. Singurul loc din țară în care se vor înregistra ploi


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 17 Septembrie 2018 09:14
Categorie: Vremea

Luni, atmosfera va fi plăcută în cea mai mare parte a ţării şi doar pe la munte o să mai plouă din loc în loc. Vântul va fi activ iar la amiază vom avea temperaturi cuprinse între 20 de grade în depresiuni şi 27 de grade în sud-vestul ţării.

În Dobrogea şi Bărăgan se anunţă vreme frumoasă cu mult soare, iar temperaturile scad puţin.

Mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei se anunţă soare, câţiva nori de vreme bună şi temperaturi în creştere uşoară faţă de ieri.

În nordul Moldovei şi în Bucovina se anunţă o zi foarte frumoasă cu mult soare şi doar pe la munte e posibil să cadă 2-3 stropi de ploaie. Valorile termice nu se vor modifica semnificativ faţă de ieri.

În nordul Transilvaniei şi prin Maramureş, atmosfera va fi plăcută şi se încălzeşte uşor.

În ţinuturile vestice, aşteptam vreme frumoasă, nu sunt anunţate ploi şi temperaturile vor fi comparabile cu cele înregistrate ieri.

În centrul României este răcoare dimineaţa, mai ales în depresiuni, însă se încălzeşte treptat şi la amiază vor fi 26 de grade în vestul provinciei. Se mai adună norii din când în când, însă doar pe la munte o să plouă slab şi pe spaţii restrânse. În judeţul Harghita, este cod galben de ceaţă densă până la ora 10. Vizibilitatea este mult scăzută.

În sud-vestul ţării se anunţă soare şi atmosferă plăcută. Temperaturile scad cu 3-4 grade faţă de ieri. Şi în ţinuturile sudice, găsim vreme frumoasă, temperaturi în uşoara scădere şi poate câţiva stropi de ploaie în regiunile mai înalte.

În Bucureşti, astăzi va predomina timpul frumos. Dimineaţa se mai înnorează din când în când şi la amiază vom avea o temperatură normală pentru dată din calendar, 25 de grade Celsius.

În zonele de munte, se mai aduna norii îndeosebi în Carpaţii Meridionali, însă doar pe arii restrânse o să plouă slab. În orele dimineţii, pe vai şi în depresiuni apare ceața, iar peste noapte se înseninează. Vântul nu va pune probleme, iar temperaturile din staţiuni vor fi comparabile cu cele înregistrate ieri.

Pe litoral se anunţă vreme frumoasă, dar atmosferă va fi cam răcoroasă. Cerul va fi variabil şi vântul va mai avea unele răbufniri dimineaţa. Pe plajă dar şi în apa mării, vor fi temperaturi cuprinse între 20 şi 22 de grade Celsius.

Prognoza meteo pentru 3 zile

Marți se anunţă timp frumos şi se încălzeşte uşor. Dimineaţa va fi ceaţă în zonele joase din Transilvania, iar maximele termice urca spre 30 de grade.

Miercuri, atmosferă va fi însorită şi caldă, mai ales în vest, centru şi nord iar în zonele joase din centrul ţării, dimineaţa şi noaptea, va fi din nou ceatã. Vântul se înteţeşte în sudul Banatului.

Joi avem încă o zi plăcută cu cer mai mult senin şi vântul va avea unele porniri tot în sudul Banatului.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

VIDEO PROTVPLUS.RO