Vreme însorită în aproape toată țara. Zonele în care s-ar putea înregistra averse

Ultimul update: Miercuri 11 Aprilie 2018 10:30
Data publicarii: Miercuri 11 Aprilie 2018 08:34
Categorie: Vremea

Astăzi se anunţă încă o zi caldă. Apar ceva norii, în special către seară, şi vor aduce ploi de scurtă durată la munte şi izolat în restul ţării. În ansamblu o să avem atmosferă plăcută şi maxime de peste 20 de grade.

În Lunca Dunării se vor atinge 26 de grade, dar pe litoral va fi în continuare răcoare: cam 12 grade.

În Dobrogea şi Bărăgan vor fi condiţii de ceaţă în primele ore ale dimineții, dar peste zi va fi vreme bună. Temperaturile se menţin ridicate pentru data din calendar şi doar pe litoral vor fi temperaturi mai scăzute de 11-12 grade.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei, în orele dimineţii e posibil să apară puţină ceaţă. În timpul zilei vor fi înnorări temporare şi spre seară izolat pot să vină ploi de scurtă durată.

În nordul Moldovei şi în Bucovina se anunţă înnorări şi averse în zonele de munte, dar şi în rest e posibil să vină o aversă spre seară. Valorile termice scad foarte puţin.

Vreme frumoasă de Paşte, cu temperaturi de peste 20 de grade Celsius

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş vor fi înnorări, dar şi perioade cu soare, iar maximele termice vor creşte cu 4-5 grade faţă de ieri.

Se încălzeşte şi în ţinuturile vestice. Norii apar destul de frecvent de-a lungul zilei şi s-ar putea să plouă la munte şi doar sporadic în rest.

În centrul României se anunţă încă o zi cu temperaturi ridicate pentru data din calendar. La munte, după prânz, ar putea să vină câteva averse. În vestul provinciei se vor înregistra 25 de grade Celsius.

În sud-vestul ţării, vin câteva averse spre seară în zonele mai înalte şi vântul va prinde putere, în rest înnorările vor fi temporare şi temperatura aerului va creşte uşor.

În ţinuturile sudice, vor fi înnorări, dar şi perioade cu soare, iar spre seară şi la lăsarea nopţii sunt posibile şi aici ploi de scurtă durată. La amiază, în Lunca Dunării vor fi 27 de grade Celsius.

În Bucureşti avem tot vreme bună, vor fi ceva înnorări, însă doar pe timpul nopţii e posibil să picure. Vântul devine un pic mai activ, iar maxima ajunge pe la 26 de grade.

La munte, temperaturile se menţin ridicate, însă după-amiază se adună norii şi vor aduce câteva reprize de ploaie, cu fenomene electrice, vânt şi posibil grindină.

Maine se împrăştie norii şi se anunţă o zi frumoasă şi caldă, cu vreo 23 de grade după prânz.

Vineri temperaturile scad uşor, dar tot cald va fi pentru mijlocul lunii aprilie. Se vor atinge 21 de grade, norii vor fi rari, iar vântul va avea unele intensificări.

Sâmbătă: vreme superbă, cer senin, un pic de vânt şi în jur de 22 de grade la orele amiezii.

La munte, temperaturile se menţin ridicate, însă după-amiază se adună norii şi vor aduce câteva reprize de ploaie, cu fenomene electrice, vânt şi posibil grindină.

Maine aşteptăm vreme caldă, schimbătoare, cu averse sporadice la apropierea serii. Noaptea, instabilitatea se extinde în masivele vestice şi sud-vestice.

Vineri aversele curprind aproape toată zona montană şi vin cu descărcări electrice şi vânt intens. Deşi temperaturile scad, vor fi peste valorile normale la această dată.

Sâmbătă se îndreaptă vremea. Doar în zona Orientalilor şi prin Apuseni, după prânz apar ceva condiţii de ploaie. În rest se înseninează, iar în Munţii Banatului se înteţeşte vântul.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Vremea 10 aprilie 2018. Temperaturile sunt specifice lunii mai, în mai multe regiuni

Vremea 10 aprilie 2018. Temperaturile sunt specifice lunii mai, în mai multe regiuni

VIDEO PROTVPLUS.RO

furtuna, ploi

Cod galben de furtună în Bucureşti şi mai multe judeţe, joi seară

Vremea 19 iulie 2018. Atmosferă schimbătoare, cu ploi torențiale

Vremea 18 iulie 2018. Ploi puternice în mare parte din țară

Vremea 17 iulie 2018. Temperaturi de până la 32 de grade, în mai multe regiuni

ANM: Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Vremea 16 iulie 2018. Zonele în care revin ploile

ploaie

Vremea 15 iulie 2018. Sunt aşteptate averse în mai multe regiuni din ţară

Vremea 14 iulie 2018. Sunt anunţate ploi torenţiale cu grindină şi vijelii

Cod Galben de ploi torențiale în 7 județe. Vreme instabilă în mai multe zone

Vreme caldă în majoritatea zonelor țării. Ce temperaturi se vor înregistra în weekend

Vremea se încălzește în aproape toată țara. Zonele în care mai sunt așteptate averse

Casele a mii de oameni, afectate de inundații: „Unde s-au băgat miliardele?”