Vreme însorită în aproape toată țara. Zonele în care s-ar putea înregistra averse

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 11 Aprilie 2018 08:34
Categorie: Vremea

Astăzi se anunţă încă o zi caldă. Apar ceva norii, în special către seară, şi vor aduce ploi de scurtă durată la munte şi izolat în restul ţării. În ansamblu o să avem atmosferă plăcută şi maxime de peste 20 de grade.

În Lunca Dunării se vor atinge 26 de grade, dar pe litoral va fi în continuare răcoare: cam 12 grade.

În Dobrogea şi Bărăgan vor fi condiţii de ceaţă în primele ore ale dimineții, dar peste zi va fi vreme bună. Temperaturile se menţin ridicate pentru data din calendar şi doar pe litoral vor fi temperaturi mai scăzute de 11-12 grade.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei, în orele dimineţii e posibil să apară puţină ceaţă. În timpul zilei vor fi înnorări temporare şi spre seară izolat pot să vină ploi de scurtă durată.

În nordul Moldovei şi în Bucovina se anunţă înnorări şi averse în zonele de munte, dar şi în rest e posibil să vină o aversă spre seară. Valorile termice scad foarte puţin.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş vor fi înnorări, dar şi perioade cu soare, iar maximele termice vor creşte cu 4-5 grade faţă de ieri.

Se încălzeşte şi în ţinuturile vestice. Norii apar destul de frecvent de-a lungul zilei şi s-ar putea să plouă la munte şi doar sporadic în rest.

În centrul României se anunţă încă o zi cu temperaturi ridicate pentru data din calendar. La munte, după prânz, ar putea să vină câteva averse. În vestul provinciei se vor înregistra 25 de grade Celsius.

În sud-vestul ţării, vin câteva averse spre seară în zonele mai înalte şi vântul va prinde putere, în rest înnorările vor fi temporare şi temperatura aerului va creşte uşor.

În ţinuturile sudice, vor fi înnorări, dar şi perioade cu soare, iar spre seară şi la lăsarea nopţii sunt posibile şi aici ploi de scurtă durată. La amiază, în Lunca Dunării vor fi 27 de grade Celsius.

În Bucureşti avem tot vreme bună, vor fi ceva înnorări, însă doar pe timpul nopţii e posibil să picure. Vântul devine un pic mai activ, iar maxima ajunge pe la 26 de grade.

La munte, temperaturile se menţin ridicate, însă după-amiază se adună norii şi vor aduce câteva reprize de ploaie, cu fenomene electrice, vânt şi posibil grindină.

Maine se împrăştie norii şi se anunţă o zi frumoasă şi caldă, cu vreo 23 de grade după prânz.

Vineri temperaturile scad uşor, dar tot cald va fi pentru mijlocul lunii aprilie. Se vor atinge 21 de grade, norii vor fi rari, iar vântul va avea unele intensificări.

Sâmbătă: vreme superbă, cer senin, un pic de vânt şi în jur de 22 de grade la orele amiezii.

La munte, temperaturile se menţin ridicate, însă după-amiază se adună norii şi vor aduce câteva reprize de ploaie, cu fenomene electrice, vânt şi posibil grindină.

Maine aşteptăm vreme caldă, schimbătoare, cu averse sporadice la apropierea serii. Noaptea, instabilitatea se extinde în masivele vestice şi sud-vestice.

Vineri aversele curprind aproape toată zona montană şi vin cu descărcări electrice şi vânt intens. Deşi temperaturile scad, vor fi peste valorile normale la această dată.

Sâmbătă se îndreaptă vremea. Doar în zona Orientalilor şi prin Apuseni, după prânz apar ceva condiţii de ploaie. În rest se înseninează, iar în Munţii Banatului se înteţeşte vântul.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Vremea 10 aprilie 2018. Temperaturile sunt specifice lunii mai, în mai multe regiuni
Vremea 10 aprilie 2018. Temperaturile sunt specifice lunii mai, în mai multe regiuni
VIDEO PROTVPLUS.RO
vreme toamna
Vremea rămâne închisă în majoritatea zonelor țării. Unde sunt așteptate precipitații
Lapoviţă şi ploi până la Crăciun. Ceaţa a bulversat activitatea pe Aeroportul din Iaşi
ANM: Zonele în care maximele vor ajunge până la 6 grade. în următoarele 2 săptămâni
Săptămâna începe cu ploi și lapoviță în aproape toată țara. Prognoza meteo până joi
Ploi slabe în unele regiuni, duminică. Zonele în care o să ningă marți
Maxime de până la 11 grade în acest weekend. Vremea se răcește de săptămâna viitoare
Ploaie, zapada, ger
Vremea 7 decembrie 2018. Zonele în care sunt anunțate ploi în weekend
Motivul pentru care viticultorii britanici nu se tem de încălzirea globală
Vremea 6 decembrie 2018. Zonele în care revine gerul
Se întorc ninsorile. Zonele care vor fi acoperite de zăpadă
Cum va fi vremea de Crăciun şi Revelion. Prognoza meteo de Sărbători
Vremea 4 decembrie 2018. Zonele în care va ploua