Vreme frumoasă în toată țara, duminică. Prognoza anunțată de meteorologi pentru 3 zile

Ultima actualizare: 17-03-2019 12:35

Duminică, se face vreme frumoasă peste tot, iar temperaturile cresc perceptibil. Scăpăm de ploi, vântul se mai domoleşte şi se înseninează în multe zone. Maximele pot depăşi 20 de grade în sud-vest.

În Dobrogea şi Bărăgan situaţia se îmbunătăţeşte. Ieri, vântul a avut rafale de 65 km/h, azi se mai liniștește şi o să avem temperaturi agreabile. Se încălzeşte chiar şi pe timpul nopţii.

Vreme bună găsim şi mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei. Temperaturile cresc cu două, trei grade, norii vor fi rari şi vântul mai domol decât ieri. La noapte apare ceaţă.

În jumătatea nordică a Moldovei mai apar câţiva nori, dar nu prea sunt semne de ploaie. Temperaturile cresc cu vreo şapte grade în sud şi cu patru grade în nordul provinciei. La noapte se înseninează.

Schimbări se produc în nordul Transilvaniei şi în Maramureş. Ieri a fost cod de inundaţii în Maramureş, dar astăzi, norii se risipesc şi maximele urcă chiar şi cu opt grade faţă de ieri. Noaptea va fi senină şi aici.

Prognoza meteo pentru 3 zile

Luni se încălzeşte şi mai tare în sud, centru şi est. Dimineaţa avem cer senin cam peste tot, după-amiază încep să apară norii, iar seara ar putea să plouă puţin prin nord-vest.

Marţi percepem o răcorire uşoară, mai cu seamă în nord şi nord-vest. Prin sud şi şi sud-est va fi în continuare neobişnuit de cald. Ploile apar din când în când prin vest, centru şi nord. În rest, vin doar câţiva stropi după-amiaza şi seară. Vântul prinde putere în sud-est, iar maximele mai ating 20 de grade în Lunca Dunării.

Miercuri se răcoreşte perceptibil şi doar prin nord-vest se arată soarele. Atmosferă va fi închisă, cu ploi temporare în majoritatea zonelor şi ninsori pe la munte. Vântul rămâne insistent în sud-est, iar temperaturile mai ajung la 15 grade doar prin sudul ţării.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO