Vreme frumoasă și cu mult soare. De când revine canicula


Ultimul update: Luni 11 Septembrie 2017 15:56
Data publicarii: Joi 31 August 2017 08:38
Categorie: Vremea

Joi, vom avea soare şi vreme mai caldă ca miercuri. Prin Banat şi Oltenia se ating chiar şi 32 de grade. Mai răcoare va fi în zona Deltei Dunării.

În Dobrogea şi Bărăgan va fi cer senin în toată zona. Dimineaţa va fi destul de răcoare, însă la amiază se face cald. Doar în zona Deltei se înregistrează maxime de 21-22 de grade.

Se încălzeşte cu două, trei grade şi în Moldova sudică şi nordul Munteniei. Nu apar norii, vântul va adia plăcut, iar amiază va fi agreabilă deocamdată. La noapte se răcoreşte până spre 10-12 garde.

Vreme bună, cu cer curat şi temperaturi aproape plăcute, găsim şi în nordul Moldovei şi în Bucovina. La noapte se vor atinge 8-10 grade, însă de vineri se face chiar cald.

În nordul Transilvaniei şi prin Maramureş, atmosfera se încălzeşte uşor, iar asta înseamnă maxime de 28-29 de grade.

În vestul ţării se anunţă o zi frumoasă, dar călduroasă la amiază. Miercuri au fost 29-30 de grade, joi 31-32 de grade.

Şi în ţinuturile centrale dăm peste vreme însorită, cu tendinţa de încălzire. Creşterea este de vreo două grade, însă de miercuri, se încălzeşte şi mai tare.

Şi în sud-vestul ţării va fi cald la amiază. Aici, saltul termic este trei, patru grade.

Vreme frumoasă şi în încălzire perceptibilă găsim şi în sudul ţării. Noaptea va fi destul de răcoroasă, dar în câteva zile, cresc şi minimele termice.

În zona Bucureştiului, joi o să avem soare şi o maximă plăcută: în jur de 28 de grade. La noapte se mai răcoreşte şi în zori, termometrele vor arată în jur de 14-15 grade.

Vreme frumoasă avem şi la munte. Joi va fi soare în toate masivele, temperaturile cresc, iar la noapte va apărea ceaţă pe vai şi în depresiuni.

Pe litoral, se încălzeşte de vineri încolo. Joi va fi cam răcoare, dar contăm pe vreme de plajă, cu 23-24 de grade în apă şi doar vreo 22 în aer.

Şi în zona Capitalei, vin alte zile fierbinti. Joi va fi soare, vreme frumoasă şi o maximă plăcută: în jur de 28 de grade.

Vineri se anunţă vreme călduroasă, cu 31 de grade după amiază, cer curat şi vânt discret.

Sâmbătă, aerul se încinge şi mai tare, soarele va străluci cu putere şi se pot înregistra 33-34 de grade.

Şi duminică va fi exagerat de cald. Atmosfera redevine sufocantă pe la prânz, apar şi câţiva nori, dar aversele ajung în zona abia în noaptea de duminică spre luni.

Vreme frumoasă avem şi la munte. Joi va fi soare în toate masivele, temperaturile cresc, iar la noapte va apărea ceaţă pe văi şi în depresiuni.

Vineri se face mai cald, ziua va fi frumoasă şi însorită, iar în noaptea următoare apar câţiva nori de ploaie în zona Apusenilor şi în Munţii Banatului.

Sâmbătă se încălzeşte şi mai tare, dar creşte şi instabilitatea, în special în nordul Orientalilor şi în masivele vestice.

Duminică, vremea se strică peste tot pe la munte şi asta înseamnă un nou episod cu ploi torenţiale, vijelii şi grindină.

Pe litoral vin alte zile frumoase. Joi va fi cam răcoare, dar contăm pe vreme de plajă, cu 23-24 de grade în apă şi doar vreo 22 în aer.

Vineri va fi timp frumos, cu ceva nori de ploaie în zona Deltei, răbufniri de vânt şi temperaturi în creştere.

Sâmbătă prindem cer senin, vreme călduroasă în zona interioară a Dobrogei şi o briză intensă la malul mării.

Duminică: soare şi foarte cald în centrul Dobrogei, vreme excelentă pe fâşia de coastă.

VIDEO PROTVPLUS.RO