Temperaturi neobișnuite pentru această perioadă. Maxime între 17 și 28 de grade


Ultimul update: Sambata 19 Octombrie 2019 11:00
Data publicarii: Sambata 19 Octombrie 2019 08:55
Categorie: Vremea

Sâmbătă prindem încă o zi caldă şi însorită, însă dimineaţa, ceața poate să dureze câteva ore în multe dintre zonele de câmpie. Maximele vor fi de la 17 la 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vest.

Mâine rămânem cu vreme frumoasă şi va fi în continuare neobişnuit de cald pentru această perioadă.

Vremea pe regiuni


Vedem cum arată vremea în fiecare regiune şi începem cu Dobrogea şi Bărăganul.

Pe aici domină atmosfera închisă, cu ceaţă în majoritatea zonelor, dar spre amiază va apărea soarele şi se mai încălzeşte puţin faţă de vineri.

Şi mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, găsim ceaţă în prima parte a zilei, însă pe la prânz va fi soare şi mai cald decât ieri. Ceata apare şi pe timpul nopţii.

În nordul Moldovei şi în Bucovina avem vreme bună, cu nori puţini şi temperaturi în creştere. Şi ieri s-au înregistrat 23 de grade, aşadar vorbim de vreme neobişnuit de caldă.

Şi în nordul Transilvaniei şi în Maramureş ne aşteaptă altă zi însorită şi foarte caldă. Valorile urcă spre 25 de grade după prânz, dar avem atmosferă plăcută şi dimineaţă.

În ţinuturile vestice, se menţine vremea bună, cu nori puţini şi maxime de luna iunie. Vă spuneam că în sudul Banatului se ating din nou 28 de garde.

În Transilvania, acum este ceata prin depresiuni, iar în următoarele ore, negura poate apărea şi în nord-vestul provinciei. În ansamblu, ziua va fi caldă şi plăcută.

Cer senin şi vreme frumoasă găsim şi în Oltenia. Vineri au fost în jur de 25 de grade după prânz, azi va fi chiar mai cald. Nu se schimbă nimic nici în zilele următoare.

Şi în ţinuturile sudice o să prindem vreme caldă şi frumoasă după-amiază. Acum, dimineaţă mai sunt condiţii de ceaţă şi umezeala rămâne ridicată. Pe la prânz, în Lunca Dunării va fi cel mai cald.

 

Vremea în Capitală

 

În Bucureşti continuă vremea frumoasă şi se mai încălzeşte puţin. Acum dimineaţa avem din nou condiţii de ceaţă, dar se înseninează rapid şi se face mai cald. Maximă ajunge pe la 25 de grade.

Mâine, nicio schimbare: ziua începe cu negura şi multă umezeală, dar amiază ne-aduce soare şi temperaturi de lună mai.

Vreme neobişnuit de caldă avem şi luni. Va domina atmosfera însorită, vântul va adia plăcut, însă dimineaţă mai poate să apară puţin ceaţă, în special la marginea oraşului.

Şi marţi avem o zi de toamnă superbă, cu cer curat şi temperaturi foarte ridicate pentru dată din calendar. Nopţile rămân şi ele destul de calde, cu minime în jur de 10 grade.

 

Vremea în noiembrie. ANM anunță când vine frigul în România
Cum va fi vremea în week-end. Meteorologii anunţă temperaturi neobişnuite
Vreme neobișnuit de caldă pentru această perioadă. Regiunea unde se ating 27 de grade
VIDEO PROTVPLUS.RO