Soare si temperaturi ridicate in acest weekend. Luni revin ploile si va fi frig in toata tara

01-10-2016 09:30


vremea, soare

Ziua de sambata ne aduce timp frumos, temperaturi peste nivelul perioadei si cativa nori de vreme buna. Maximele termice sunt de la 20 la 28 de grade.

In Moldova sudica si in nordul Munteniei asteptam vreme foarte placuta, cu mult soare. Temperaturile ajung tot pe la 24 25 de grade.

Conditii meteo foarte bune gasim si prin Bucovina si in jumatatea nordica a Moldovei. Maximele ajung la 25 de grade.In nordul Transilvaniei si in Maramures avem vreme frumoasa, cativa nori si temperaturi de vara.

Vreme la fel de frumoasa gasim si in vestul tarii.

In centrul Romaniei dimineata mai sunt conditii de ceata, mai tarziu va fi soare si atmosfera placuta. In sud-vestul tarii va fi vreme la fel de buna ca ieri. Maximele depasesc 25 de grade.

Avem vreme buna si in sudul Romaniei. In Lunca Dunarii se vor atinge pina la 28 de grade Celsius.

In Bucuresti asteptam soare si temperaturi cu mult peste valorile perioadei. La amiaza vom avea 26-27 de grade Celsius.

Si la munte va fi soare si neobisnuit de cald. Aici gasim vreme frumoasa, cu cer senin si temperaturi agreabile: prin statiuni vor fi 18...19 grade dupa pranz. Noaptea apare ceata.

Duminica avem alta zi superba, insorita si foarte calda pentru inceput de octombrie. Pe seara incep sa se adune norii si sunt asteptate averse, cu tunete, fulgere si chiar rabufniri de vant, in special in jumatatea de vest a tarii si la munte.

Luni avem deja vreme schimbatoare, cu ploi zgomotoase, intai in vest, centru si nord, apoi si in rest. Va ploua mult in jumatatea de nord-vest si local in rest. Temperaturile ajung la valori normale.

Marti avem vreme urata, atmosfera mohorata si ploi cam peste tot. Temperaturile scad si mai tare in nord, vest si centru, iar la munte asteptam lapovita si ninsorile. Si vantul va sufla mai tare, iar temperaturile maxime abia ajung la 18 grade, adica valori comparabile cu minimele de la noapte din nordul litoralului.

Sursa: Pro TV

Tags: meteo, vremea, soare, ploi,

VIDEO PROTVPLUS.RO