Cum va fi vremea în seara de Înviere și în prima zi de Paște

Ultimul update: Sambata 07 Aprilie 2018 11:21
Data publicarii: Sambata 07 Aprilie 2018 09:32
Categorie: Vremea

Astăzi, avem vreme mai bună, se încălzeşte uşor, dimineaţa mai apar câţiva stropi în vest, dar norii se destrama până pe seara. În sud şi est se înteţeşte vântul, care poate atinge şi 55 km/h.

În Sâmbăta Mare avem vreme mai bună. Se încălzeşte uşor, dimineaţa mai apar câţiva stropi prin vest, dar până pe seara, norii se împrăştie din toate zonele. În sud şi est se înteţeşte vântul, iar maximele vor fi de la 13 la 22 de grade.

În Dobrogea şi Bărăgan, se anunţă o zi însorită, dar cu vânt destul de intens, care poate atinge viteze de 55 Km/h. Temperaturile cresc faţă de ieri.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei, prindem vreme mai bună ca ieri. Vântul împrăştie norii, dar şi aici poate ajunge la viteze de 50 km/h. Se încălzeşte uşor: pe la amiază se ating 19...20 de grade. Norii de ploaie dispar şi din jumătatea nordică a Moldovei.

Ieri a plouat în mai multe reprize, iar după prânz, s-au atins şi 20 de grade. Azi, temperaturile rămân mai modeste şi atmosfea  va fi agitată din cauza vântului. La noapte se face mai frig: minimă va fi în jur de 3...4 grade.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş se îndreaptă vremea. Norii se risipesc treptat iar temperaturile cresc simţitor şi vor fi cu vreo 7 grade mai ridicate decât ieri.

Vremea se îmbunează şi în vestul ţării. După o zi răcoroasă, cu ploi frecvente şi cel mult 14 grade; astăzi o să fie mult mai bine şi se încălzeşte. Dimineaţa norii persistă şi o să picure trecător; mai târziu apare soarele şi maximele ajung pe la 20...21 de grade.

Şi în Transilvania găsim vreme mai bună, soare cu nori şi temperaturi în creştere. Pe la munte s-ar putea să mai vină o ploaie de scurtă durată, iar maximele vor fi de la 13 grade în depresiuni, la 19...20 de grade în vestul provinciei.

În Oltenia se mai anunţa câţiva stropi la începutul zilei, vântul prinde putere şi cerul se degajează treptat. Temperaturile cresc cu vreo cinci grade faţă de ziua trecută.

În sudul ţării o să avem vreme destul de frumoasă. Mai apar ceva înnorări, dar nu sunt anunţate ploi. Vântul va fi cam insistent, iar spre seară se va însenina.

Şi în Bucureşti se porneşte vântul şi o să avem vreme schimbătoare. Norii apar temporar, vântul poate atinge viteze de 45 km/h. Maxima ajunge pe la 20 de grade, pe înserat cerul se degajează şi vântul se linişteşte, iar noaptea ne-aduce vreme plăcută şi o minimă de 8...9 grade.

Şi la munte găsim vreme bună, deşi mai apar câţiva nori de ploaie. Vor fi doar câţiva stropi, iar prin staţiuni, atmosfera devine tot mai plăcută. Pe seara, în Munţii Banatului se porneşte vântul.

Duminică, în prima zi de Paşte, avem soare şi vreme bună. În jumătatea nordică cer senin, în sud apare ceata dimineaţa, apoi se înseninează. Temperaturile cresc în vest şi prin centru, dar la malul mării va fi tot frig: cel mult 15 grade. Vântul va fi mai nervos în sudul Banatului şi pe litoral.

Luni, a doua zi de Paşte, cer senin, vreme frumoasă. Va fi, în continuare, mai cald în vest, centru şi nord, până la 26 de grade, dar valori de peste 20 de grade avem şi în rest. Pe litoral: tot frig. În noaptea de luni spre marţi apar ceva nori de ploaie în sud-vest, iar la malul mării se lasă ceață.

Marţi, a treia zi Paște, o să plouă în vest, nord-vest şi centru, vor domina aversele, se mai răcoreşte faţă de zilele anterioare, dar în sud şi est prindem soare şi vreme caldă. Ploile ajung în zonă abia în noaptea de marţi spre miercuri. În Lunca Dunării se ating şi 25 de grade.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Vremea rece, cu ploi și ninsori la munte, vineri. Prognoza meteo până luni

Vremea rece, cu ploi și ninsori la munte, vineri. Prognoza meteo până luni

VIDEO PROTVPLUS.RO

furtuna

Vremea 18 iulie 2018. Ploi puternice în mare parte din țară

Vremea 17 iulie 2018. Temperaturi de până la 32 de grade, în mai multe regiuni

ANM: Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Vremea 16 iulie 2018. Zonele în care revin ploile

Vremea 15 iulie 2018. Sunt aşteptate averse în mai multe regiuni din ţară

Vremea 14 iulie 2018. Sunt anunţate ploi torenţiale cu grindină şi vijelii

ploaie, furtuna,

Cod Galben de ploi torențiale în 7 județe. Vreme instabilă în mai multe zone

Vreme caldă în majoritatea zonelor țării. Ce temperaturi se vor înregistra în weekend

Vremea se încălzește în aproape toată țara. Zonele în care mai sunt așteptate averse

Casele a mii de oameni, afectate de inundații: „Unde s-au băgat miliardele?”

Avertizări de cod portocaliu și galben de furtuni în aproape toată țara, până marți seară. Prognoza până vineri

Toată țara se află sub avertizări de cod portocaliu și galben de vremea rea. Când se opresc ploile