19 grade in Capitala, ploi si vant puternic la munte. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile

Ultima actualizare: 31-03-2017 07:09

Marti, se incalzeste si vom avea soare si atmosfera placuta in toata tara. Dimineata, in zonele joase ar putea sa apara ceata, iar maximele termice se vor situa intre 14 si 22 de grade.

Vedem cum va arata vremea in fiecare regiune si incepem cu Dobrogea si Baraganul. Aici gasim vreme frumoasa, cu cer mai mult senin. Vantul ramane destul de activ, iar temperaturile cresc simtitor fata de ieri si vor ajunge la 17-18 grade.

Incalzirea vremii este evidenta si mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei. Maximele urca spre 20 de grade; nu prea zarim norii, insa vantul mai are unele porniri pe parcursul zilei.

Si in nordul Moldovei si in Bucovina asteptam vreme buna: soare, cativa nori si un vant mai insistent. Nu sunt anuntate ploi, iar maximele castiga 7-8 grade fata de ziua trecuta.

In nordul Transilvaniei si in Maramures, dupa o dimineata cam rece; temperaturile cresc semnificativ. La amiaza se vor atinge 16-17 grade; norii vor fi rari, iar vantul-destul de linistit.

Si vestul tarii are parte de vreme foarte frumoasa, cu cer curat si temperaturi peste cele de ieri. Maximele ajung la 17 grade; va fi putin mai bine si pe timpul noptii.

In centrul Romaniei este frig acum, dimineata, mai ales in depresiuni. Temperaturile reusesc sa urce cu fiecare ora si la amiaza se vor atinge 16 grade pe partea vestica. Precipitatiile lipsesc; doar vantul sufla mai tare pe crestele Carpatilor.

Se incalzeste si in sud-vestul tarii. Vom avea conditii meteo excelente: cer curat; vant- domol si temperaturi mai potrivite pentru luna aprilie.

Aerul cald ajunge si in tinuturile sudice. Ziua va fi foarte placuta, cu soare si maxime ce ajung la 19-20 de grade.

Miercuri: Temperaturile continua sa creasca si va fi neobisnuit de cald pentru aceasta data. Ziua, atmosfera se mentine insorita, iar noaptea o sa ploua sporadic prin nord si nord-est.

Joi: In nordul, centrul si estul tarii temperaturile coboara spre valori normale pentru aceasta data. Norii se inmultesc; in Maramures si Transilvania vin averse locale; iar pe seara ploile ajung si in sudul tarii si pot fi insotite de descarcari electrice. Se inteteste vantul si va sufla mai tare la munte si est.

Vineri: Dimineata, mai apar ceva innorari in sud si in sud-vest, dar e putin probabil sa ploua. In rest
avem soare si un vant mai activ in sudul Banatului, in Bucovina si pe litoral. Temperaturile scad si in zonele sudice.

Bucuresti: Se incalzeste simtitor. Vom avea soare, atmosfera placuta si in jur de 19 grade la amiaza.

Miercuri: Temperatura continua sa cresca si va ajunge la 22 de grade - valoare mai potrivita pentru luna mai. Cerul se pastreaza curat si vantul ramane domol.

Joi: Avem vreme frumoasa pana spre seara, cand se innoreaza; vantul prinde putere si vin aversele. Temperatura scade usor, dar inca avem vreme calda pentru final de martie.

Vineri: Se racoreste si maxima nu mai trece de 14 grade.
Dimineata mai sunt ceva innorari, dar fara ploi; apoi se insenineaza.

Munte: Temperaturile cresc si la munte. Cerul va fi mai mult senin si doar prin Carpatii Orientali vedem cativa nori. Vantul mai are unele porniri in zonele de creasta, iar pe vai si in depresiuni dimineata poate aparea ceata.

Miercuri: Avem inca o zi insorita si se mai incalzeste putin. Noaptea in nordul Orientalilor se aduna norii si o sa ploua, iar la altitudini mari pot fi si ninsori si lapovita.

Joi: Vremea se raceste. Vantul se intensifica si apar precipitatii locale in Carpatii Meridionali si in Orientali.
Vor fi ploi, mai ales averse; dar la peste 1500 de metri altitudine se anunta si lapovita si ninsoare.

Vineri: Revine timpul frumos. Dimineata, in Muntii Banatului si prin Meridionali mai apar ceva innorari, dar sansele de ploaie sunt foarte reduse.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO