Zi de septembrie pe litoral. Vacanta de Rusalii, o dezamagire pentru turisti

Ultima actualizare: 28-10-2012 18:53

Weekend-ul prelungit de Rusalii se dovedeste a fi o mare dezamagire pentru romanii cu rezervari pe litoral. Cand s-au trezit au avut senzatia ca incep o zi de septembrie. Nici vorba de bronzat la 22 de grade, iar scaldatul a fost un act de curaj.

Ziua nereusita s-a cunoscut de dimineata pe litoral. Soarele n-a dat niciun semn de bunavointa, asa ca turistii nu au avut prea multe optiuni.

Plaja din statiunea Mamaia, de pilda, a fost aproape pustie. Au fost doar cativa turisti care s-au incumetat sa se aseze pe nisip, asta, bineinteles, dupa ce au pus cateva haine pe ei.

Au fost insa si temerari care nu s-au lasat pana ce nu au incercat si apa marii. Doar pentru asta au si venit.

Cei mai multi au ales terasele si plimbarile pe faleza. Peste zi, vremea nu s-a schimbat, insa planurile turistilor da.

Dincolo de aceasta dezamagire, vremea urata aduce nori grei si peste planurile patronilor de hoteluri si restaurante. Speranta lor statea in acest weekend prelungit.

Vestile nu sunt foarte bune si asta pentru ca si duminica se anunta vreme instabila, cu sanse mari de ploaie si cu temperature care nu vor depasi 24- 25 de grade Celsius. Asadar, turistii care au ales litoralul trebuie sa mizeze pe noroc daca vor sa prinda un pic de bronz.

Totusi, ofertele hotelierilor ar putea fi cele care sa va insenineze weekend-ul. E vorba despre pachete special pregatite pentru mini-vacanta de Rusalii, care sa nu va "prajeasca" buzunarul. (379 lei - vineri-luni la 3 stele, cu mic dejun inclus).

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO