Weekend excelent la mare. Care e statiunea preferata a romanilor

Ultima actualizare: 31-07-2012 06:10

Cine alege in acest weekend marea este cat se poate de inspirat. Se anunta o vreme perfecta de plaja, iar apa s-a incalzit deja cat sa fie buna de baie.

Nu va faceti griji nici in ceea ce priveste cazarea, gasiti camere libere in toate statiunile, iar tarifele sunt acceptabile.

Turistii au vremea de partea lor. Sunt in jur de 24 de grade in aer, iar apa marii are in jur de 21 de grade. Si hotelierii vin cu oferte bune pentru aceasta perioada. Tarifele la receptie pleaca de la 100 de lei pentru o camera la doua stele, la trei stele tarifele urca pana la 150-200 de lei, iar la patru stele pot ajunge pana la 300-400 de de lei. In sudul litoralului, in statiuni precum Venus, Neptun sau Olimp preturile sunt insa mai mici decat in Mamaia cu 30-40 de lei pe camera.

Turistii care au ajuns deja pe litoral au iesit la plaja inca de la primele ore ale diminetii. Se bucura de un prim bronz de mai si o apa numai buna de baie.

Mamaia ramane in continuare statiunea preferata de turisti, mai ales ca in aceasta perioada si tarifele le permit multora sa se cazeze acolo fata de varful sezonului estival. Cele mai cautate hoteluri sunt cele de doua si trei stele.

Camera libere sunt in toate statiunile. Atentie insa. Rezervati-va locurile prin agentiile de turism, pentru ca la receptie tarifele pot fi si cu 30% mai mari.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO