Vreme perfecta pentru zecile de mii de turisti de la munte. Care sunt acum noile preturi, dupa ce au scazut cu 30%

Ultima actualizare: 17-01-2017 00:00

 Zapada cazuta din belsug e o bucurie la munte, acolo unde-si petrec weekendul zeci de mii de turisti din toata tara.

Temperaturile au fost placute, soarele s-a aratat pe cer, asa ca o gura de aer curat si o tura cu sania sau schiurile au fost binevenite. In plus, nici aglomeratie nu mai e ca de Sarbatori, iar preturile au scazut usor fata de acea perioada.

Asa e la sanius in Predeal. Oriunde ne uitam, vedem zambete si obraji imbujorati. Temperaturile au crescut peste zero grade asa ca nimeni nu a stat in camera.

La baza partiei, schiorii interesati au putut testa cele mai noi schiuri de pe piata si au primit de la profesionisti sfaturi despre cum sa-si aleaga accesoriile potrivite.

In multime s-a facut remarcat Vasile: un instructor care isi construieste singur placile de snowboard.

Vasile Pop, instructor de schi: "Preturile in piata pentru un astfel de bord pleca undeva de la 800 de euro, dar majoritatea sunt pe la 1000, iar in conditiile in care ti-l faci singur este mult mai avantajos."

Ca sa nu se mai formeze cozi la instalatiile de transport, pe partia Clabucet va fi inaugurata in zilele urmatoare si o banda de capacitate mare.

Dario Zanotti, constructor: "Este cea mai buna solutie de transport pentru cei care invata acum sa schieze pentru ca este foarte usor de folosit."

O zi la munte costa cel putin 400 de lei de persoana. Aici intra cazarea care in medie la hotelurile de trei stele este 90 de lei de persoana pe zi. Mesele nu costa mai mult de 60 de lei, mai ales ca majoritatea hotelurilor ofera micul dejun inclus in tariful de cazare. Pretul skipassului de o zi poate varia in functie de statiune in jurul a 150 de lei. Cei care vor echipament inchiriat trebuie sa plateasca inca 40 de lei, iar o lectie de schi de o ora costa 90 de lei.

Catalin Campeanu, Seful Centrului de informare Turistica Predeal: "Este un pret mai mic cu vreo 20-30% decat in perioada Sarbatorilor si urmeaza sa mai scada. Dupa data de 15 februarie intra noile preturi si atunci o sa mai scada cu 10-15%."

Daca va planuiti vacanta in timpul saptamanii, puteti beneficia de preturi si mai avantajoase.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
Căsătoriți pe nevăzute
Sezonul 1, Ediția 7

01:32:35
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!