Vreme perfecta de schi la munte. Soarele s-a aratat joi si aici, iar meteorologii au anunat timp frumos si in weekend

Ultima actualizare: 15-12-2014 01:34

Joi, cateva raze timide de soare au sclipit pe culmile Bucegilor. De ajuns ca sa-i atraga irezistibil pe turisti, care s-au grabit la telecabina.

In timp ce ei se bucurau de ziua frumoasa si de peisajul ireal, administratorii de partii nu-si mai vedeau capul de treaba. Au batut zapada, au instalat balizele si plasele de protectie, astfel incat, la sfarsit de saptamana, partiile sa fie practicabile.

Cand au aflat ca soarele are de gand sa-si faca loc printre nori, un grup de tineri n-a mai stat pe ganduri si a urcat pe munte. Tinerii au avut noroc de cateva raze dimineata, apoi soarele s-a ascuns iarasi in nori.

In timp ce turistii se distrau, administratorii partiilor au avut mult de lucru. Masinile de batut zapada nu s-au oprit o clipa, iar in urma lor intinderile de nea au ramas netede ca o coala de hartie. Numai bune pentru schi.

La Babele, alti turisti s-au lasat vrajiti de tabloul naturii. Au plecat din Busteni, pe ceata, dar pe masura ce urcau cu telecabina, soarele incalzea peisajul de clestar.

Pentru weekend-ul ce bate la usa, meteorologii anunta ca la munte vremea va fi frumoasa. Asa ca pasionatii de sporturi de iarna nu au niciun motiv sa ramana acasa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO