Vacanța la munte, o alegere fericită. Curajoșii au schiat, în Masivul Bucegi


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Duminica 05 Noiembrie 2017 17:21
Categorie: Stiri Turism

Cei care au mizat pe un sfârșit însorit de săptămână la munte au făcut o alegere perfectă pentru această duminică. Au găsit un cer curat ca lacrima și temperaturi potrivite pentru o plimbare în aer liber sau chiar un grătar.

 Pe creste s-a așternut un strat consistent de zăpadă, testat deja de primii schiori.

In Masivul Bucegi, stratul de zăpadă a ajuns la aproape jumătate de metru, suficient ca schiorii să încerce câteva coborâri pe văile de mare altitudine. Pe vârful Omu, au fost zero grade, însă soarele a strălucit pe cerul de un albastru curat.

La baza muntelui, decorul aducea mai mult a vară. Amatorii de grătare care și-au cam pus pofta în cui în ultimele săptămâni din cauza frigului și a ploilor, au revenit cu foarte proaspete și au umplut poienile cu fum.

Pentru doamnele care se ocupau cu pregătirea mâncării, cele 12 grade din văile umbroase s-au dovedit însă cam puține. Alții au ieșit la plimbare pe jos sau cu bicicleta.

Vremea bună i-a bucurat și pe copiii care și-au încheiat vacanță de o săptămâna. Meteorologii anunță pentru zilele următoare temperaturi scăzute și ploi.

VIDEO PROTVPLUS.RO