Turistii veniti la munte au profitat la maximum de vremea frumoasa. Cum te poti distra cu un buget de pana in 100 de lei

Ultima actualizare: 18-01-2017 07:20

La noapte se lasa din nou gerul peste tara, dar duminica a fost o vreme potrivita de plimbare la munte.

Cei care nu au vrut sa skieze au stat departe de statiuni si s-au refugiat in satele turistice. La Moeciu, Fundata sau Rasnov, de exemplu, peisajele de iarna ii incanta pe pasionatii de fotografie, dar si pe cei care vor sa dea o tura cu ATV-ul.

Au fost zero grade in termometre la munte, asa ca o tura cu ATV-ul pe dealurile inzapezite a fost pentru unii turisti o placere. Inchirierea unui ATV costa 100 de lei ora.

Soferi: "Ne place sa mergem prin padure, nu deranjam pe nimeni"

Familiile cu copii mici au vizitat parcul cu dinozauri din padurea Rasnovului si s-au recreat prin aer curat de munte. Un bilet de intrare costa 28 de lei pentru adulti si 25 pentru cei mici.

Turisti: "E placut, e liniste, nu stam la cozi, sus e aglomeratie, aici nu ne impingem cu nimeni"

Un cuplu a venit din Bucuresti intr-o vizita romantica la pestera Valea Cetatii. Inauntru relaxarea e cu atat mai mare cu cat temperatura ramane, indiferent de anotimp, la 10 grade cu plus.

Cuplu: "Este surprinzator cat e de frumos aici, nu am mai fost niciodata aici. Este si cald, cand vii de afara aici e chiar placut."

Insa, oricat de impresionati ati fi, nu atingeti "exponatele" naturale.

Pestera masoara 900 de metri lungime, dar numai 400 pot fi vizitati, in prezenta unui ghid. Intrarea costa 10 lei de persoana.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO