Turism ”de înfrumusețare”. Centrele SPA sunt rezervate cu câteva luni înainte

Ultima actualizare: 20-01-2019 20:01

După ore lungi petrecute la schi, într-un peisaj de poveste la munte, seara, activitățile se mută în centrele SPA.

Turiștii aleg pachete de relaxare, iar în saloanele de înfrumusețare doamnele plătesc și peste 1000 de lei pentru tratamente corporale complexe.

Pentru o așa priveliște la marile hoteluri cu SPA din Poiana Brașov, turiștii își fac rezervare chiar și cu câteva luni înainte. Clienții sunt răsfățați cu masaj cu ciocolată, uleiuri sau baie în lapte. Alții le aleg pe cele cu piscină cu apă sărată și saună.

Gabriel Roșca, reprezentant hotel: "Principalul interes într-un hotel la munte este spa-ul. Avem jacuzzi, hidromasaje."

Doamnele sunt atrase mai ales spre saloanele de înfrumusețare, unde au de ales de la tratamente faciale până la cele corporale, care garantează scăderea în kilograme și pierderea în centimetri la talie și coapse.

Clientă: "Am avut rezultate, făcându-l de minim o dată pe săptămână. M-au ajutat mult tratamentele corporale, nu am mai avut celulită la coapse. Poate fi de la 500-1500 de lei, depinde de pachete."

Un aparat "minune" promite să elimine toxinele din celule adipoase și să distrugă grăsimea din corp. Un alt aparat elimină părul nedorit din orice zonă a corpului.

Cristiana Chițu: "Avem un laser cu sticlă de safir. Practic, putem scăpa de părul nedorit, de la prima ședință se văd rezultate. Nu doare și nu simți căldură."

Într-un alt centru spa din cadrul unui hotel de 5 stele din Brașov, doamnele optează pentru tratamente complexe de curățare și întinerire a fetei.

Clientă: "Văd pe altcineva. Pielea e mult mai strălucitoare. Culoarea strălucitoare. Dintr-un ten cu aspect tern am căpătat culoare naturală, piele fără riduri."

Prețurile pornesc de la 80 de lei și ajung până la 500 de lei pe ședință.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO