Singurii care se bucura de zapada care a lovit Romania sunt copiii si turistii. Unde se poate schia in aceasta perioada


Ultimul update: Marti 30 Decembrie 2014 07:13
Data publicarii: Sambata 27 Decembrie 2014 17:57
Categorie: Stiri Turism

Dincolo de toate problemele pe care le-a creat zapada, pentru turistii care mai au o zi din vacanta de Craciun a venit ca un dar neasteptat.

Partiile au fost pline, iar cei care nu s-au dat cu schiurile au incins, ca in copilarie, o bataie cu bulgari. Pe "Clabucet", in Predeal, s-a deschis oficial sezonul de iarna. Distractia a inceput sambata, dupa concertul care a avut loc chiar la baza partiei, urmata de o parada a monitorilor din diferite cluburi si scoli de schi, cu torte aprinse.

Tot la Clabucet au ajuns si carele alegorice ale lui Mos Craciun, iar cei mici pot admira diferite personaje din filmele lui Walt Disney. Tot in Predeal a fost programat un foc spectaculos de artificii.

In prezent, se poate schia in conditii foarte bune pe partiile de altitudine din Sinaia-Valea Dorului, Valea Soarelui si Drumul de Vara, unde zapada masoara in jur de 40 de centimetri dupa ultima ninsoare. La Azuga si Busteni se schiaza bine pe Cazacu, Sorica si Kalinderu. Iar la Predeal, toate partiile sunt deschise.

VIDEO PROTVPLUS.RO