Sejururile de pe litoral se vor ieftini în septembrie. Cât va costa o noapte de cazare la un hotel de 4 stele

Ultima actualizare: 21-08-2020 19:51

Finalul verii pe litoral sună promiţător pentru cei care nu au văzut marea anul acesta. Hotelierii reduc cu 30% tarifele la cazare în ultima săptămână din august, iar la început de toamnă cu 50 de procente.

Aşadar cu banii de 3 stele în sezon, vă veţi putea muta la 4 stele. În plus, beneficiaţi de vizite la delfinariu sau de tururi ghidate.

În vârf de sezon pe litoral, o cameră dublă cu mic dejun şi demi-pensiune costă peste 600 de lei la un hotel de 4 stele. Acum există pachete de două ori mai ieftine.

Lahme Bolat, manager hotel: "Din data de 25 august aplicăm o reducere de 20-30% la pachetele turistice, înseamnă de la 450-420 cu reducere aplicată la 300-330 cu mic dejun inclus pe zi şi şezlongul gratuit pe plajă. Din data de 3 septembrie o să ajungem la reduceri de 40-50% pe zi".

Ionuţ Puznava, director hotel: "Am lansat două tipuri de pachete Late summer şi senior 55 îi aşteptăm să vină pe litoralul românesc pe absolut toţi cei care nu au reuşit să vină în vârful de sezon".

Cristian Bârhălescu, director agenţie de turism: ''Până la sfârşit de septembrie avem vreme călduroasă. Marea este caldă iar serviciile sunt aceliași până la urmă, cu siguranţă preţurile vor coborâ uşor, terasele sunt deschise şi nu ne vom mai văita de aglomeraţie".

Unii turişti aflaţi deja pe litoral iau în calcul să revină.

Elena Oprea, manager hotel: "Au fost foarte atractive mai ales pentru familiile cu copii pentru că include diverse experienţe şi activităţi extra cum ar fi acces la micro rezervaţie delfinariu, acces la un parc de Aventură din staţiunea Neptun Olimp, şi apoi şi un tur pietonal al Centrului Vechi şi bineînțeles şi demi-pensiune inclus în tarif".

Ofertele sună bine şi pentru amatorii de servicii all inclusive. Se întâmplă în staţiunile din sudul litoralului.

Anca Nedea, director executiv Organizaţia Patronală Mamaia-Constanța: "De pe 1 septembrie între 40-50 % cât ne apropiem de 15 septembrie".

Pentru cei cu un buget limitat de vacanţă, la hotelurile de două şi 3 stele o noapte de cazare va costa 70 lei.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO