Pentru multi romani, busola Revelionului arata nordul tarii.Bucovina, locul unde traditia face legea
Ei au ajuns deja in Bucovina, cuceriti de frumusetea de basm a locurilor, dar si de bucatele fara seaman, pregatite cu multa dragoste de oameni harnici si bucurosi de oaspeti.
Altii au ajuns si in Tara Maramuresului, acolo unde aroma gulasului, a carnatilor si a vinului fiert te farmeca.
In Tara Lapusului, varza calita isi are locul ei pe masa de sarbatori. Are si un secret, ca sa se topeasca iute cand e gustata.
Alegeri 2024
17:07
Alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi, luptă strânsă pentru locul doi - sondaj la comanda USR
21:03
Reacția lui Simion după Kievul a dezvăluit de ce nu are voie în Ucraina. Liderul AUR, apel către serviciile secrete
20:15
Document. Motivul pentru care George Simion a fost interzis în Ucraina. Guvernul României a publicat răspunsul Kievului
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
La desert, in Tara Chioarului primim placinta creata cu branza, o minune omologata de un barbat din Mesteacan ca produs traditional.
In Bucovina, unde turistii care ajung la Voronet sunt intampinati cu placinte calde si cu tuica. Mancarea si bautura vor fi din belsug, ne asigura gazdele. Unii au dat chiar o mana de ajutor la pregatirea jumarilor si s-au infruptat din soriciul proaspat.
Cei mai multi turisti din Bucovina au ales varianta pensiunii complete, care inseamna, pe zi, intre 35 si 80 de euro de persoana. Unii au optat doar pentru cazare, platind, in medie, 80 de lei de persoana.